EZO

Au­gusz­tus vége új ener­gi­á­kat hoz az éle­tedbe, fel­for­gatja a gon­dol­ko­dá­so­dat

Au­gusz­tus­ban meg­nyí­lik a bő­ség­kapu, itt az ideje, hogy ter­ve­idre tu­da­to­san fó­kusz­álj, hi­szen most min­den se­gít­sé­get meg­kapsz hozzá! Íme, az elő­re­jel­zés nyár vé­gére!
  • Szerző: F. E.

Az elmúlt hónapban megismerhetted a mélyebb rétegek igazságait, szembesülhettél a múltból előbukkanó sebekkel, melyeket eddig biztonságosan a felszín alatt tartottál. Az augusztus viszont elhozza a várva várt gyógyulást és fejlődést számodra, amihez most minden segítséget megkapsz!

Az oroszlán uralkodó hónapja rengeteg energiával és munkával lát el, eljött az idő, hogy igazán nagyban gondolkodj és elkezdj a terveid megvalósításával foglalkozni!

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Pinterest

Augusztus 8-án megnyílt a bőségkapu (08:08), mely előrevetíti fáradozásaid gyümölcsét, segítve, hogy azok minél hamarabb beérjenek és az ősszel learasd a téged megilletett babérokat az életed bármely területein.

Ahogy még jobban beleveted magad a munkába - a hónap erre rengeteg lehetőséget fog adni - egy teljesen új látásmóddal fogod vizsgálni a dolgokat, kevésbé leszel ítélkező másokkal és önmagaddal szemben.

Úgy érezheted magad, mintha egy nagy útkereszteződéshez érnél és csak rajtad áll a döntés, hogy rálépsz-e arra az útra, amely nagyobb ébredést és fejlődést ígér.

Engedd meg, hogy teljes mértékben megismerd magadat és felvállald erődet. A mély, ősi bölcsességek újra életre kelnek a lelkekben és összekapcsolódnak a szívvel, hogy hangját követve úgy éld az életed és azon az úton járj, ami igazán helyesnek tűnik.

A másik fontos dolog, hogy lásd meg a csodát a nehézségeken és a fájdalmakon keresztül. A hónap második felében történhetnek kedvezőtlennek tűnő események. Azonban már képes leszel arra, hogy olyan lencsén keresztül lásd a dolgokat, melyek a bőség áramlását segítik elő életedbe és ott hoznak szerencsét és gazdagságot, amely területen éppen bizonytalansággal küszködsz.

A folytatásban megmutatjuk, hogy hozd ki a lehető legtöbbet a hónap energikus előrejelzéséből!

Lapozz!