HŰHA

Ugyan­ott bu­li­zott Vajna Tímea és a nő­ve­rés­sel vá­dolt Johnny Depp!

Andy Vajna és fe­le­sége Ibi­zán pi­he­nik ki az év­köz­beni fá­ra­dal­ma­kat, köz­ben pedig a leg­na­gyobb sztá­rok­kal bu­liz­nak.

Vajna Tímea Ibizán nyaral a férjével, az üzletasszony pedig lépten-nyomon hírességekbe botlik. A napokban Antonio Banderasszal vett részt egy jótékonysági gálán, most pedig Tímea újabb nagyvadat videózott le.

A felvételen férje önfeledten táncol egy hölggyel, azonban nem a táncosnő idomai lényegesek, sokkal inkább a háttérben ülő alak, a szórakozóhely egyik vendége. Ő pedig Tímea szerint nem más, mint Golden Globe-díjas Johnny Depp!

Fotó: Markovics Gábor
EZT OLVASTAD MÁR?

A néhány másodperces filmen a színész láthatóan magába fordulva ül egy asztalnál, ami nem is csoda, hiszen a nemrég napvilágot látott egy videó, ami terhelő lehet Deppre nézve. A felvétel alapján ugyanis megállhatja a helyét felesége, Amber Heard állítása, miszerint Depp rendszeresen bántalmazta őt.

Ennek kapcsán osztotta meg véleményét a videóhoz fűzött leírásában Vajna Tímea is:

Johnny Depp Andy karja alatt Ibizán. Remélem, többször nem ver nőt.

Azt nem lehet tudni, hogy Tímea és férje végül odamentek-e a hollywoodi színészhez, az viszont biztos, hogy az üzletasszonyhoz hasonlóan mindenki abban reménykedik, ha igazak is a Deppel kapcsolatos vádak, a színész mihamarabb jó útra fog térni.