NAPI TUTI

Úgy fújja a sípot a bru­tál­szexi Ka­ro­lina, mint senki más a vi­lá­gon

A fut­ball­bí­róké nem túl hálás szakma, könnyen cél­ke­resztbe ke­rül­het, aki hibás dön­tést hoz. Ka­ro­lina Bo­jarra le­gyel já­ték­ve­ze­tőre vi­szont egész más ok miatt fi­gyel­tek fel a fo­ci­ra­jon­gók
címkék:

A lengyel sajtó már tavaly felfigyelt Karolina adottságaira: egy sportmagazin a 2016-os év legszebb játékvezetőjévé választotta. Akkor úgy fogalmaztak vele kapcsolatban, hogy miatta még a legunalmasabb mérkőzést is érdemes végignézni. A szexi játékvezető ráadásul szakmailag is nagyon rendben van: erényeit méltatják, nehéz szituációkban is profi és igazságos ítéleteket hoz.

Fotó: Instagram
Szívfájdalom nélkül osztja a sárga lapot

„Amikor mérkőzést vezetek, a játékosok gyakran próbálgatják a határaikat. Azt hiszik, hogy egy női bíró biztosan kevésbé veszi komolyan a mérkőzést. Ezek a fiúk nem és tévedhetnének nagyobbat: sose voltam elnéző, habozás nélkül kiállítom, akit ki kell”-nyilatkozta Karolina a lapnak, ahol azt is elárulta, nem egyszer fordult már elő vele, hogy a játékosok udvaroltak neki a mérkőzés közben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Instagram
„Figyelj csak szépségem, ezt most kegyetlenül beverem”

– idézte föl Karolina az egyik pikáns történetet, amikor egy focista odaszólt neki szabadrúgás előtt. A babaarcú lányról viszont lepattannak a hízelgő és kínos bókok egyaránt. Legtöbb esetben tudomást sem vesz azokról, akik próbálkoznak nála, hisz szíve már több mint 3 éve foglalt.

Fotó: Instagram

Még ilyet: ügyvéd és bíró egyszerre!

Karolina a futball mellett aktívan atletizál, valamint a híres krakkói Jagelló egyetemen jogot hallgat. A jövőben ügyvéd szeretne lenni, de hobbi szinten mindenképp maradna bíró is - a focipályákon.

címkék: