POLITIK

TV2 Té­­­nyek - Ezek vol­­­tak a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­­ván­­­csi vagy a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb tör­­­té­­­né­­­se­ire? Össze­­­szed­­­tük egyet­­­len cikk­­­ben, mi tör­­­tént itt­­­hon és a vi­­­lág­­­ban, a TV2 Té­­­nyek se­­­gít­­­sé­­­gé­­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

MEGHALHATOTT VOLNA A JEGES DUNÁBAN

Beleesett a jeges Dunába egy nő Győrnél. Épphogy sikerült megkapaszkodnia egy stégbe, ott várta a segítséget, perceken múlt az élete. Szerencséjére pont arra járt valaki, de a csúszós kövek és a nád miatt nem tudott a bajbajutott nőn segíteni, ezért hívta a rendőrséget. A szinte teljesen elmerült és átfagyott nőt végül három rendőr húzta a partra.

Nézd meg a videót itt!

KETTEN ERŐSZAKOLHATTÁK MEG A LÁNYT

Pszichológus hallgatta ki azt a négyéves ceglédi kislányt, akit a gyanú szerint édesapja megerőszakolt. Az óvodás azt mondta a szakértőnek, hogy apja és egy idegen férfi bántalmazta. Ezért az édesapát letartóztatta a bíróság. A gyerek anyja könnyek közt nyilatkozott a Tényeknek, azt mondta, hisz férje ártatlanságában. Lányát pedig senki nem bántotta, hanem baleset érte.

Eközben a címlapon

Nézd meg a videót itt!

VERONA: AZ IGAZSÁGOT AKARJÁK A SZÜLŐK

Az igazságnak ki kell derülnie - ezt mondják azok a szülők, hozzátartozók, akik kiutaztak a veronai tárgyalásra. A buszsofőr most sem volt ott, pedig a gyászoló családok egy része szerint vállalnia kellene a felelősséget. A biztosító újabb kártérítési ajánlatot tett az áldozatok rokonainak. Van, aki azt mondja, a felelősségre vonás és a kártérítés is fontos, de ez nem old meg semmit.

Nézd meg a videót itt!

címkék: