INSIDER

TV2 Té­­­nyek - Ezek vol­­­tak a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­­ván­­­csi vagy a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb tör­­­té­­­né­­­se­ire? Össze­­­szed­­­tük egyet­­­len cikk­­­ben, mi tör­­­tént itt­­­hon és a vi­­­lág­­­ban, a TV2 Té­­­nyek se­­­gít­­­sé­­­gé­­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

NEM LEHET ORVOS TÖBBÉ A LÚGOS TÁMADÓ

Kilenc év fegyházat kapott a volt barátnőjét lúggal megcsonkító orvos, akit a hivatása gyakorlásától is végleg eltiltottak. A volt kórházigazgató előbb elkábította, majd lúggal öntötte le szeretője nemi szervét. Az ügyben öt éve húzódik az eljárás és még most sem született jogerős ítélet. Az áldozat azt mondja: nem dolgozta fel a vele történteket, de megtanult együtt élni a tragédiával.

Nézd meg a teljes riportot!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

SIETETT AZ UTAS, MEGVERHETTE A TAXIS

Megverte őt a taxisofőr! Ezt állítja egy utas, aki szóvá tette a menet közben duplájára emelt fuvardíjat, majd le akarta fényképezni a műszerfalat. Azt mondja, hogy egy vonathoz sietett volna, a sofőr pedig emiatt akart magasabb árat kérni. A utas szerint a taxis bántalmazta őt, de a sofőr szintén feljelentést tett a rendőrségen testi sértés miatt.

Nézd meg a teljes riportot!

OTTFELEJTETTE A NEJÉT AZ AUTÓPÁLYÁN

Az autópálya pihenőjénél felejtette feleségét egy román férfi az M5-ösön. Azt hitte, a nő nem szállt ki és a hátsó ülésen alszik, ezért elindult. Csak több száz kilométerrel később vette észre, hogy nincs meg a felesége. Közben a nő stoppal indult családja után, és egészen Balatonkeresztúrig el is jutott, ahol szólt a rendőröknek.

Nézd meg a teljes riportot!

Eközben a címlapon

RABSZOLGAKÉNT TARTOTTÁK FOGVA

Rabszolgaként tartottak fogva egy férfit Ózdon. Egy napon azonban sikerült megszöknie, és beszámolt a rendőröknek a brutális bántalmazásokról. Előfordult, hogy fogvatartójának nem tetszett az elvégzett munka, ezért bakanccsal kirúgta a férfi fogait, vagy vaslapáttal ütötte.

Nézd meg a teljes riportot!

SERTÉSINFLUENZÁT IS AZONOSÍTOTTAK

Majdnem tíz betegnél mutattak ki sertésinfluenzát idehaza az elmúlt napokban az ÁNTSZ legfrissebb jelentése szerint. A tünetek nagyon hasonlítanak a sima influenzáéhoz, a leghatékonyabb megelőzési módszer az oltás lehet. Az élelmiszerlánc-biztonsági hivatalnál azt mondták, a sertéshúst ettől még nyugodtan fogyaszthatjuk.

Nézd meg a teljes riportot!

MEGHALT TAHI TÓTH LÁSZLÓ

Elhunyt Tahi Tóth László. A 74 éves Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész tavaly januárban a színpadon lett rosszul. A darabot még végigjátszotta, de utána azonnal kórházba szállították. Agyműtétje után tavaly októberben még visszatért a Vígszínház színpadára, a TV2-nek még interjút is adott a gyógyulásával kapcsolatban, a betegség azonban végül legyőzte őt.

Nézd meg a teljes riportot!  

címkék: