POLITIK

TV2 Té­­nyek - Ezek vol­­tak a nap leg­­­fon­­to­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­­ván­­­csi vagy a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb tör­­­té­­­né­­­se­ire? Össze­­­szed­­­tük egyet­­­len cikk­­­ben, mi tör­­­tént itt­­­hon és a vi­­­lág­­­ban, a TV2 Té­­­nyek se­­­gít­­­sé­­­gé­­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

TAGADJA, HOGY MEGÖLTE CSECSEMŐJÉT

"Nem vagyok bűnös" - ezt mondta a Tényeknek az a pásztói nő, aki a gyanú szerint lefejezte újszülött gyermekét. A nő azt vallotta: bulizni volt, amikor beindultak a fájások. Végül elvitte a gyereket a patakhoz, de ő nem bántotta, csak otthagyta a csecsemőt. A háromgyermekes asszonyt előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság, a nő végigzokogta a tárgyalást.

NÉZD MEG A TELJES RIPORTOT!

HAJTÓVADÁSZAT A SZÖKÖTT RAB UTÁN

Segíthettek megszökni egy rabnak a munkaadó cég dolgozói, öt embert felfüggesztettek. Jakab István a Sopronkőhidai börtönből szökött meg, miközben a többi fegyenc gyertyát csomagolt. A Kisalföld információi szerint köze lehetett egy gyilkossághoz is a 36 éves férfinek. Hajtóvadászatot indított utána a rendőrség. Sopron mellett hatalmas a torlódás, a rendőrök minden kamiont és autót átvizsgálnak.

Eközben a címlapon

NÉZD MEG A TELJES RIPORTOT!

ÉLETÜKET KOCKÁZTATJÁK A LAKÓK

Sokkolta a lakókat az, amit egy házfelújítás közben láttak Budapesten. Reggel még a megszokott módon léptek ki otthonaikból, aznap este viszont már a biztonságos szalagfolyosó helyett életveszélyes, keskeny deszkákon tudták csak megközelíteni lakásaikat. Mindezt a társasház harmadik emeletén.

NÉZD MEG A TELJES RIPORTOT!

címkék: