RIPOSTER

TV2 Té­nyek - Ezek vol­tak a nap leg­fon­to­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a TV2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

ELGÁZOLTA A FUTÓNŐT GYILKOSA

Újabb fejlemény: nagy sebességgel, kerékpárral gázolhatta el a soroksári futónőt gyilkosa, így támadta meg a nőt öt évvel ezelőtt. Az asszony testén ugyanis felismerték annak a biciklinek a nyomait, amit a gyilkossággal gyanúsított férfitől foglaltak le elfogásakor. Sőt annak a kötélnek a maradványit is megtalálták a nyomozók, amivel a férfi megfojtotta a családanyát.

APJA ERŐSZAKOLHATTA MEG AZ ÓVODÁST

Saját édesapja erőszakolhatta meg azt a négyéves ceglédi kislányt, akit októberben vittek kórházba a szülei, mert erősen vérzett. A szülők azt állították, hogy az óvodásra ráesett egy 500 kilós súly. Budapesten azonban megállapították, hogy a kislány szexuális erőszak áldozata lett. A gyereket és testvérét a gyámhivatal azóta kiemelte a családból.

ÉLETFOGYTIGLANT IS KAPHAT A KÉSELŐ

Élete végéig is a rácsok mögött maradhat az a mátészalkai férfi, aki megkéselt egy eladót, egy másik nőt pedig megölt. A férfit először a késelés miatt keresték és miután elfogták, a kocsija csomagtartójában találták meg a már korábban megölt fiatal nőt. A két ügyet összevonták és most már súlyosabb bűncselekménnyel gyanúsítják, mint korábban.

Eközben a címlapon
címkék: