INSIDER

Tv2 Té­nyek - Ezek vol­tak a nap leg­fon­to­sabb hírei

címkék:
  • Szerző: Ripost

TÍZ MÉTERT REPÜLT A MOTOROS

Tíz métert repült és egy táblának is nekicsapódott az a motoros, aki autóval ütközött össze a 71-es főúton, Balatonudvari és Balatonakali között. A kocsi balra, egy mellékútra akart kanyarodni, de nem vette észre a szemből érkező járművet. A motort vezető 28 éves férfi métereket repült, majd egy bokorban landolt. 

EZT OLVASTAD MÁR?

Nézd meg a videót itt!

KÁRTÉRÍTÉS A TRAGÉDIA ÁLDOZATAINAK

Mindenki jogosult a kártérítésre, aki a hurghadai buszbalesetben sérült meg. Ezt állapította meg a bíróság. A 2011-es egyiptomi tragédiában van, akinek a füle szakadt le, és vannak olyanok, akik a végtagjaikat vesztették el. A kártérítés pontos összege májusban derül majd ki – hangzott el a tárgyaláson. A 7 évvel ezelőtti balesetben tizenegy ember halt meg, huszonkilencen pedig megsérültek. 

Nézd meg a videót itt!

Eközben a címlapon

FEGYVERREL RABOLT, RETTEGNEK TŐLE

Fegyverrel, vagy annak utánzatával rabolt ki egy idős férfit egy fiatalember a Szolnokról Budapestre tartó vonaton. Pénzt és egy öngyújtót vitt el. A 19 éves, nagykátai férfi, amint leszállt az újszászi vasútállomáson, szinte azonnal a rendőrök kezei közé futott. A Tényeknek nyilatkozott két nagykátai lakó, akik jól ismerik a rablót. Azt mondták, hogy a férfi családja ott tanyázik a vasútállomáson, rettegésben tartják az arra járókat.

Nézd meg a videót itt!

TELEFONTILALOM A HATVANI ISKOLÁBAN

Elveszik és elzárják a gyerekek telefonjait az egyik hatvani általános iskolában. A szigorú szabályozásra azért volt szükség, mert a diákok gyakran órán is mobiloztak, a szünetben pedig azon játszottak. Így próbálják rávenni a tanulókat arra, hogy használják ki a szünetet,  játszanak, beszélgessenek egymással és készüljenek a következő órára. Az új házirend, amely hétfőn lépett életbe, megosztó volt a szülők és a diákok körében is.

Nézd meg a videót itt!

ITT AZ ALLERGIA- ÉS A KULLANCSSZEZON

A hirtelen felmelegedés miatt idén hamarabb kezdődött az allergiaszezon. Ráadásul a fertőzött kullancsok is egyre nagyobb számban jelennek meg Magyarországon. Bizonyos – kullancsok által terjesztett – betegségek ellen létezik védőoltás, ezeket egyre határozottabban javasolják is a szakemberek, mivel az élősködők nemcsak az erdőkben, hanem már a városi parkokban is szép számmal előfordulnak.

Nézd meg a videót itt!

címkék: