INSIDER

TV2 Té­nyek - Ezek vol­tak a nap leg­fon­to­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­­ván­­­csi vagy a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb tör­­­té­­­né­­­se­ire? Össze­­­szed­­­tük egyet­­­len cikk­­­ben, mi tör­­­tént itt­­­hon és a vi­­­lág­­­ban, a TV2 Té­­­nyek se­­­gít­­­sé­­­gé­­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

KUTYAVIADALOKAT RENDEZHETNEK

Több olyan kutyát is sikerült megmenteni, akiket viadalokon versenyeztethettek. Egyiknek még a fogát is kihegyezték, hogy minél brutálisabb sebet ejthessen az ellenfelén. Magyarországon illegális a kutyaviadal, mégis több helyen is tartanak ilyen vérengzéseket.

Nézd meg a teljes riportot!

20 EZER FORINTBÓL ÉLNEK FEJENKÉNT

A nézők segítségét kéri egy édesanya, aki 9 gyereket nevel egyedül. Minden munkát elvállal, csak hogy el tudja tartani a gyerekeket, de egyre nehezebben bírja, két éve hagyta el őt a férje. Ráadásul évekkel ezelőtt a ház egy része leégett, azóta se tudták teljesen rendbe hozni. A gyerekek önállóan mosnak, főznek, takarítanak, és az állatokat is ellátják. Szeretnék, ha idén karácsonykor ajándékot is kapnának, az édesanya álma pedig, hogy egy másik házba költözhessenek, ahol új életet kezdenek.

Nézd meg a teljes riportot!

Eközben a címlapon

ARADSZKY VIRÁGOT ADOTT HALÁLA ELŐTT

Exkluzív interjút adott a Tényeknek Aradszky László özvegye. Éva asszony 47 éven át volt az énekes legenda felesége. Azt mondja, férje a tragédia estéjén vidám volt és energikus, ráadásul jó étvággyal vacsorázott. Láthattuk az utolsó csokor virágot is, amit még előző nap neki hozott. A zenészt két fellépés között, éppen a pihenőnapján érte a halál. Rajongóit, a művésztársadalmat sokkolta a váratlan tragédia.

Nézd meg a teljes riportot!

MOCSKOS BEVÁSÁRLÓKOSARAK SOK HELYEN

Koszos bevásárlókosarakról küldött fényképet egy nézők a Tényeknek. A vásárlók a kocsikra is panaszkodnak. A NÉBIH élelmiszerbiztonsági igazgatója szerint sok bejelentést kapnak hasonló esetekről. A higiénia megőrzése elsősorban a vállalkozó feladata, azonban a vásárlók figyelme is fontos.

Nézd meg a teljes riportot!

ZALA MEGYEI KIVIBIRODALOM

Akár kivinagyhatalom is lehet egy Zala megyei település. Ahol eddig nem ment a szőlőtermesztés, ott most tonnaszámra terem a kivi. Az eredetileg kínai gyümölcsöt 100 éve még Új-Zélandon sem ismerték, azóta pedig szinte az egész ország a kiviről lett híres. A zalai dombokon idén csaknem 14 tonna termett az egzotikus gyümölcsből, ez pont kétszer annyi, mint a tavalyi mennyiség. 

Nézd meg a teljes riportot!

címkék: