INSIDER

TV2 Té­­nyek - Íme a nap leg­­­fon­­to­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a TV2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

BETÖRTE, MAJD LEVÁGTA A BABA FEJÉT

Figyelem, megrázó riporttal folytatjuk! Kiderült, hogyan végzett újszülött kisbabájával a 37 éves pásztói asszony. Az egyébként háromgyermekes anyuka összetörte a csecsemő koponyáját, levágta a fejét, a testét pedig a vízbe dobta. Úgy tudjuk, a nő a szeretője házától ment a patak partra, ahol egy bokorban megszült.  A nő legkisebb gyermeke egy éves, testvéreivel együtt ők most apjukkal, a nagyapjuknál húzták meg magukat.

IDŐS NŐT MENTETTEK KI A SŰRŰ FÜSTBŐL

Majdnem megfulladt a füstben az az idős asszony, akinek berobbant a cserépkályhája Karcagon. A szomszédok vették észre, hogy füst ömlik ki az családi ház ablakán. A szinte mozgásképtelen nőt rendőrök mentették ki az épületből. Hogy milyen állapotban adták át az asszonyt a mentőknek, az mindjárt kiderül.

SPÁJZBA ZÁRTÁK, VERTÉK A GYEREKEKET

Rendszeresen verte és kínozta párja gyerekeit egy férfi Budapesten. A nő ez ellen nem tett semmit, sőt, súlyosan elhanyagolta a 3 éves kisfiút és a 1,5 éves kislányt. Olyan is előfordult, hogy a gyerekeket bezárták a spájzba, hogy nyugodtan bulizhassanak és még a zenét is felhangosították, hogy ne hallják a bezárt gyerekek sírását. Úgy tudjuk, annak a kislány a szüleiről van szó, akit 2016-ban, másfél évesen megerőszakoltak.

Eközben a címlapon

BOSSZÚT ÁLLT A DÜHÖS VEVŐ

Nem tudja használni a kocsibejáróját egy Pilisszentkereszti férfi, mivel eladott autóját az új vevő visszahozta és eltorlaszolta vele az utat. Az eladó szerint a vevő bosszúból állt oda.

FERTŐZŐ LEHET MOST A DISZNÓVÁGÁS

Fertőző disznóvágás: légzésbénulás és fulladásos halál... akár ez is megtörténhet, ha valaki a mostani, januári enyhe időben vág disznót és nem figyel oda az ilyenkor fenyegető fertőzésveszélyre. Ha ugyanis nincs hideg, a hús lassabban hűl, kórokozók jelenhetnek meg benne. A botulizmus, vagy más néven kolbászmérgezés pedig akár halált is okozhat.

HIÁBA A SZIGOR, TRÜKKÖZNEK A TAXIK

Hiába a sárgítás és a világon egyedülálló, szigorú szabályozás, még a fixtarifa sem jelent megnyugtató megoldást. Túlszámláznak, vagy nincs engedélyük. A trükközőket a 2015-ös kormányrendeletben meghatározott türelmi idő lejárta után is nehéz lesz kiszűrni - ezt mondják az engedéllyel dolgozó taxisok. Januártól újabb szigorítás lép életbe: csak EURO 5 környezetvédelmi besorolású autóval lehet taxizni.

címkék: