INSIDER

Tv2 Té­­nyek - Ezek vol­­tak a nap leg­­­fon­­to­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

MEGÖLTÉK A FERTŐ-TÓBAN TALÁLT NŐT

Meggyilkolták azt a nőt, akinek torzóját pénteken találták meg a Fertő tóban, az ausztriai Rusztnál. A fejét nyolcszáz méterrel odébb, a nádasban fedezték fel. Mivel az áldozat akár magyar is lehet, nálunk is átnézik az eltűnt személyek fogstátuszát. Nem zárható ki, hogy az osztrák rendőrség a novemberben eltűnt valóságshow szereplő, Fanni röntgen felvételeit is bekéri. Már hónapok óta a tó fenekén volt az a karok, lábak és fej nélküli test, amire pénteken bukkant a sekély vízben egy Fertő tavi horgász. A torzó olyan rossz állapotban volt - írja a Kronen Zeitung, osztrák lap -, hogy csak szakértők tudták megállapítani, hogy egyáltalán emberi maradványt találtak. A női fejet később speciális búvárok találták meg a parttól 800 méterre a nádasban. Az áldozat akár magyar is lehet.

EZT OLVASTAD MÁR?

Nézd meg a videót itt!

HIBÁS ALKATRÉSZ MIATT ZUHANT KI

Nem a megrendelt alkatrész volt abban a kalapácshintában, amely még tavaly ősszel súlyos balesetet okozott Kaposváron. Ezt állítja a berendezés tulajdonosa, aki nemrég kapta meg a rendőrség által megbízott szakértő véleményét. A férfi azt mondja, papírokkal tudja igazolni, hogy a eltört alkatrész nem abból az anyagból volt, mint amit ők megrendeltek. A balesetben egy 18 éves fiú súlyosan megsérült. Édesanyja azt mondja, ő több embert is felelősnek tart.

Nézd meg a videót itt!

Eközben a címlapon

AUTÓMOSÓBAN FÜRDETTÉK A KUTYÁJUKAT

Megdöbbentő nézői felvételt mutatott be a Tények nemrég. A videón egy pár látható, aki autómosóban fürdeti kutyáját. Az állat rémülten próbálja kikerülni a vízsugarat. A fiatalok megkeresték a Tényeket, és azt mondták: vállalva a nyilvánosságot szeretnék tisztázni a történteket. Ezen a videón látszik, hogy egy kutyát autómosóban fürdetnek, aki ennek nagyon nem örül, menekülni próbál. A hatvani pár, aki a felvételen látható, az eset után rengeteg gyalázkodó üzenetet kapott.

 Nézd meg a videót itt!

ELLEPIK A POLOSKÁK A LAKÁSOKAT

Újra poloskainvázió várható. Bokorban, ruhán, eresz alatt, teraszon, konyhában - a kellemetlen bogarak szinte mindenhol ott lapulhatnak. Mivel nagyon büdösek, természetes ellenségük nemigen van, ezért tudtak nagyon elszaporodni. Tavaly ősszel hatalmas invázió volt, a jó idő miatt pedig most újra előbújnak a poloskák.

 Nézd meg a videót itt!

NAGYON DRÁGA A MAGYAR EPER

Már van hazai eper a piacokon - igaz, méregdrágán lehet csak kapni. A nagykereskedelmi ára a napokban 3000 és 4000 forint között mozgott. Sok vásárló éppen ezért nem is keresi a magyar árut, inkább a görög epret veszik, mert az jóval olcsóbb. Már árulják a piacokon a magyar epret. Bár még nincs szezonja, de a fóliasátrakban már szépen pirosodik.

 Nézd meg a videót itt!

SIVATAGI HOMOK HULLOTT AZ ORSZÁGRA

Bosszankodnak az autósok. Ahol esett, ott sáros, foltos lett a kocsi. Ez a szaharai homok miatt van, amit az eső hozott. A meteorológusok ismerik ezt a jelenséget, bár igen ritka, hogy a sivatagi homok ilyen messzire, egészen Magyarországig eljut. Évente két-három alkalommal fordul elő ilyen nálunk. Nemhogy tisztább, mocskosabb lett ez az autó az eső után. Mindenhol saras eső esett mára virradóra az országban, és ezt hagyta maga után.

Nézd meg a videót itt!

címkék: