INSIDER

Tv2 Té­­­nyek - Ezek vol­­­tak a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­­ván­­­csi vagy a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb tör­­­té­­­né­­­se­ire? Össze­­­szed­­­tük egyet­­­len cikk­­­ben, mi tör­­­tént itt­­­hon és a vi­­­lág­­­ban, a Tv2 Té­­­nyek se­­­gít­­­sé­­­gé­­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

MEGNYÍLT A FÖLD A KAMION ALATT

Szó szerint megnyílt alatta a föld, amikor kanyarodni akart egy kamion Egerben. Az út alól a víz kimosta a földet, így a jármű súlya alatt beszakadt az aszfalt. Úgy tudjuk, a kialakult kráter az útmenti ház alatt is folytatódik. A városban máshol is találtak óriásgödröt az egyik forgalmas belvárosi utcán.

Nézd meg a teljes videót itt!

https://tenyek.hu/belfold/257295_megnyilt-a-fold-a-kamion-alatt.html

DUGIG TELT HOTELEK A HOSSZÚ HÉTVÉGÉN

Eközben a címlapon

Már most megteltek a szállodák a négynapos hosszú hétvégére. Legtöbben a wellness és gyógyfürdőket keresték, de olyan is akad, aki a napsütés helyett inkább a síelést választja, és kihasználja a tél utolsó napjait.

Nézd meg a teljes videót itt!

https://tenyek.hu/belfold/257296_dugig-telt-hotelek-a-hosszu-hetvegen.html

KOCKÁZATOS LECSERÉLNI A TÉLI GUMIKAT

Veszélyes lehet lecserélni a téli gumikat nyárira, nemsokára ugyanis ismét ránk törnek a mínuszok. A mostani előrejelzések szerint vasárnaptól kemény, hideg időjárás várható, esővel, jégdarával, sőt, néhol akár havazással is. Ez pedig kellemetlen meglepetés lehet azoknak az autósoknak, akik már azt hitték, itt a tavasz.

Nézd meg a teljes videót itt!

https://tenyek.hu/idojaras/257297_kockazatos-lecserelni-a-teli-gumikat.html

FRANCIA ORVOSOK SEGÍTENEK KOPPÁNYON

Rákkal küzd egy tüneményes, tiszaföldvári kisfiú. A hároméves Koppány néhány hónapja arra ébredt, hogy nem tud pisilni és erős fájdalmai vannak. Először azt hitték, felfázott, de kiderült, hogy egy daganat van a kismedencéjében. Azonnal elkezdték a kezelést, de meg is kell őt műteni. Egy francia klinika vállalta az operációt, amelyet a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő fizet majd ki. De az utazás többi költségét önerőből kell megoldaniuk.

Nézd meg a teljes videót itt!

https://tenyek.hu/belfold/257298_francia-orvosok-segitenek-koppanyon.html

TENGERI ÍNYENCSÉGEK SZAKÁCSVERSENYE

Halakat sütöttek és főztek, hogy a többi hal élhessen. Nagyjából így lehetne összefoglalni az Olivier Roellinger szakácsverseny lényegét. A három Michelin-csillagos séf nevét viselő főzőversenyt most először rendezik Magyarországon, és a versenyzők csak olyan halból készíthettek ételeket, amelyek nem veszélyeztetettek.

Nézd meg a teljes videót itt!

http://https://tenyek.hu/belfold/257299_tengeri-inyencsegek-szakacsversenye.html

címkék: