RIPOSTER

Tv2 Té­­nyek - Ezek vol­­tak a nap leg­­­fon­­to­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
címkék:

ELMENEKÜLT A GYILKOS FIÚ CSALÁDJA

Elköltözött Tápiószentmártonról annak a 25 éves férfinak a családja, aki halálra késelt egy 17 éves helybéli focistát. Az elkövető előzetesbe került. A megölt fiú édesanyja azt mondta a Tényeknek, hogy már korábban is volt konfliktus a két fiatal között, most a többi gyerekét félti a gyilkos fiú családjától.

Nézd meg a videót itt!

HARCIKUTYA MARCANGOLTA HALÁLRA A NŐT

Harci kutya támadt meg egy idős asszonyt Monajon krumpliszedés közben. A kutya gyakorlatilag szétmarcangolta a 83 éves nőt. Hiába kiabált segítségért, mire odaértek és kiszabadították, már olyan súlyos sebeket szerzett, hogy a mentők sem tudták megmenteni az életét. A kutya gazdáját most ítélték el.

Nézd meg a videót itt!

Eközben a címlapon

KISMAMÁVAL ZUHANT A MÉLYBE A LIFT

Halálfélelme volt annak a 37 hetes kismamának, akivel a 10. emeletről zuhanni kezdett a lift. A nő szerint a fülkében elsötétült minden, s a zuhanó kabin csak a földszinten állt meg. A kismama elmondta, annyira megijedt, hogy attól félt, idő előtt megszületik a kisbabája.

Nézd meg a videót itt!

címkék: