INSIDER

TV2 Té­­nyek - Ezek vol­­tak a nap leg­­­fon­­to­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a TV2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

AGYONSZÚRTÁK A 17 ÉVES FOCISTÁT

Oldalba szúrtak egy 17 éves focistát Tápiószentmártonban. A 25 éves támadó nem állt meg, ezután őrjöngve üldözte a vérző fiút több száz méteren keresztül. Végül a testvérei húzták egy kocsma elé a sportolót, ahonnan a mentőket hívták. Az életét azonban már nem tudták megmenteni. A bűnügy gyanúsítottja kivette társa kezéből a fahusángot, azzal fejbeverte az egyik ellenfelét, majd a bűnügy sértettjét egy 17 éves fiatalembert a nála lévő késsel megszúrta. A gyanúsított őrjöngve az ekkor még lábon menekülő sértett után futott és azt kiabálta, hogy megöli, nem érdekli, hogy mennyit ül érte.

EZT OLVASTAD MÁR?

NÉZD MEG A TELJES RIPORTOT!

SÍRVA KÉRTE SZÁMON LÁNYA HALÁLÁÉRT

Drámai jelenetek a bíróságon. Sírva kérte számon a gödöllői gázolót a meghalt lány édesanyja. A férfi el akarta lopni a lány autóját, aminek az lett a vége, hogy a lány meghalt. Édesanyja a gyilkos szemébe nézve azt mondta: "Nem egy porszemet akarok látni, hanem a lányomat, akit felneveltünk." A tárgyalás után pedig úgy nyilatkozott, "Nem vagyok elégedett az ítélettel, de a magyar jog ennyire képes".  Halmazati büntetésül 11 év 8 hónap szabadságvesztés büntetésre, 5 évi közúti járművezetéstől eltiltásra és 8 évig közügyektől eltiltásra, mint mellékbüntetésre ítéli. Börtönben kell letöltenie büntetését a gödöllői gázolóként elhíresült ügy vádlottjának.

NÉZD MEG A TELJES RIPORTOT!

Eközben a címlapon

EGY KILÓ CSERESZNYE 10 EZER FORINT

Egy kiló cseresznye télen akár 10 ezer forintba is kerülhet. Az eper kilója csaknem 2500 forint, de az áfonya és a málna is hasonló árban van. Azok a gyümölcsök, melyeknek télen nincs szezonjuk jóval drágábbak, mint például a narancs vagy a mandarin. Sokan vesznek gyümölcsöt a vitamin miatt, de az már korántsem mindegy, hogy ki mit választ.

NÉZD MEG A TELJES RIPORTOT!

címkék: