INSIDER

Tv2 Té­­­nyek - Ezek vol­­­tak a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­­ván­­­csi vagy a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb tör­­­té­­­né­­­se­ire? Össze­­­szed­­­tük egyet­­­len cikk­­­ben, mi tör­­­tént itt­­­hon és a vi­­­lág­­­ban, a Tv2 Té­­­nyek se­­­gít­­­sé­­­gé­­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

BALTÁVAL ÖLTE MEG, PEDIG SZERETTE

Baltával agyonverte, majd felgyújtotta a feleségét egy debreceni férfi. A gyilkos ezután magával is végezni akart, de ez nem sikerült neki. Most életfogytig tartó fegyházra ítélték, amiből leghamarabb is csak 25 év múlva szabadulhat. A gyilkos még most is azt állítja, hogy nagyon szerette a nőt.

EZT OLVASTAD MÁR?

Nézd meg a teljes videót itt!

7 MILLIÓT AKARTAK A CSALÓK, LEBUKTAK

Hét millió forintot adott oda csalóknak egy 69 éves férfi Kőbányán. Furcsa hívást kapott a nyugdíjas, a telefonáló azt állította magáról, hogy ő az idős ember fia, bajban van, fogva tartják, ámde hét millió forintért cserébe szabadon engedik. Ezért a nyugdíjas férfi a megbeszélt helyen átadta a pénzt a csalóknak, csakhogy itt a történet nem ért véget.

Nézd meg a teljes videót itt!

Eközben a címlapon

KIESETT KISLÁNY: ÚJRA JÖN A POLIGRÁF

Újabb hazugságvizsgálatot akar a rendőrség, annak a kétéves kislánynak az ügyében, aki tavaly zuhant ki a negyedik emeletről Kistarcsán. A nyomozók azt szeretnék kideríteni, hogyan került a gyerek vérébe alkohol, ami esetleg felbátorította arra, hogy kimásszon az ablakon. A szülők és a gyerekre vigyázó keresztanya is tagadja, hogy szeszes italt adtak volna Pannának. A vizsgálatot csak a kislány keresztanyja vállalta.

Nézd meg a teljes videót itt!

ELTŰNT A KOPONYACSONTJA A MŰTÉT UTÁN

Az orvosok azt mondták, ki kell venni a koponyacsontja egy részét, de amikor később szükség lett volna a kioperált részre, a kérdéses csontdarabot már kidobták. Mindez egy 21 éves szlovákiai magyar fiúval történt, aki barátjával autózás közben egy kerítésbe csapódott. A sofőr épségben szállt ki, de az anyósülésen ülő Erik súlyosan sérült.

Nézd meg a teljes videót itt!

címkék: