INSIDER

TV2 Té­­nyek - Ezek vol­­tak a nap leg­­­fon­­to­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a TV2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

MEGVERTÉK A FIÚT A GYERMEKOTTHONBAN?

Megpofozták, majd a fejét a falba verték egy 12 éves fiúnak az egyik budapesti gyerekotthonban –  ezt állítja a gyerek édesanyja. A nő azt mondja, a fiát már korábban is bántalmazták. A fiú figyelemzavaros hiperaktivitásban szenved, két éve lakik a gyerekotthonban. Az otthon szerint más történt.

Nézd meg a teljes riportot!

ZENEHALLGATÁS MIATT ÜTHETTÉK EL

A zebrán gázoltak el egy fiatal nőt Budapesten. Éppen átment az úton, amikor a baleset történt. Szemtanúk szerint a nő vagy telefonált, vagy zenét hallgatott, amikor elütötték. A mentők súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Nézd meg a teljes riportot!

ORRTÖRÉS LETT A KUTYASÉTÁLTATÁSBÓL

Csonttörésig vert egy 14 éves lányt egy ökölvívó 12 éves kislány Szombathelyen. A lány két kishúgával ment kutyát sétáltatni, amikor volt iskolatársa odaszaladt hozzájuk, és nekiesett. A megvert 14 éves lányt elvitték a mentők, a kórházban kiderült, hogy eltört az orra.

Nézd meg a teljes riportot!

Eközben a címlapon

AUTÓT LOPOTT, MERT NEM AKART SÉTÁLNI

Lusta volt gyalogolni, ezért ellopott egy autót Barcson egy fiatal férfi.  Egy buliból tartott hazafelé, amikor észrevett egy autót az út szélén, amely nem volt bezárva és benne volt a slusszkulcs. Beült az kocsiba és hazahajtott. Már majdnem hazaért, amikor egy földes úton megcsúszott és egy fának ütközött.

Nézd meg a teljes riportot!

DEPRESSZIÓS A GYEREKÉT LEFEJEZŐ ANYA

Megpróbálták kihallgatni azt a háromgyermekes anyát, aki a gyanú szerint lefejezte újszülött csecsemőjét Pásztón. A nő az ügyvédje szerint teljesen bezárkózott, még a családja és a gyermekei iránt sem érdeklődik. Az asszony továbbra is azt állítja, hogy miután megszülte, patakba dobta a kisfiát. Azt nem tudja, hogy ki vághatta le a baba fejét. 

Nézd meg a teljes riportot!

ISZAPOS ÁRADAT TART FOGVA EGY UTCÁT

Minden eső után iszapos áradat önti el egy lesencefalui család udvarát Veszprém megyében. De nem csak azt az egy házat veszélyezteti a sárlavina, hanem az egész utca életét megkeseríti, amióta a közeli dombon kivágták a fákat. Az ott élők azt mondják, lassan élhetetlen lesz a környék, a helyzet pedig folyamatosan romlik.

Nézd meg a teljes riportot!

címkék: