POLITIK

TV2 Té­­­nyek - Ezek vol­­­tak a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­­ván­­­csi vagy a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb tör­­­té­­­né­­­se­ire? Össze­­­szed­­­tük egyet­­­len cikk­­­ben, mi tör­­­tént itt­­­hon és a vi­­­lág­­­ban, a TV2 Té­­­nyek se­­­gít­­­sé­­­gé­­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

BŰNSZERVEZET LOPJA A KUTYÁKAT

Egymás után tűnnek el a kutyák. Nem csak az utcáról, az udvarokból is. Két eb például egy belvárosi bolt elől tűnt el. Gazdájuk bement a boltba, az állatokat kikötötte és mire visszaért, a kutyák már nem voltak ott. A gazdájuk szerint valaki autóval vihette el őket, mert maguktól nem mentek volna el. Attól fél, hogy tenyésztőkhöz viszik őket, vagy ami még rosszabb: kutyaviadalra.

VESZÉLYES LEHET A PIACON VETT IZZÓ

Pár másodperc is elég ahhoz, hogy egy silány minőségű karácsonyfadísz kigyulladjon. Ennek ellenére nagyon sokan mégis inkább az égősor mintáját, színét, vagy éppen az árát nézik a biztonsága helyett. Vannak, akik már december elején megveszik a kültéri vagy a beltéri izzókészletet. Ám a figyelmetlenségnek, vagy a spórolásnak súlyos ára lehet.

NYOLC GYEREKKEL KERÜLHETNEK UTCÁRA

Kilakoltatás miatt napokon belül az utcára kerülhet az 8 gyerekes család,ahol a legkisebb gyerek csupán kétéves. A család nem tudta fizetni a folyamatosan növekvő törlesztő részleteket, ezért elárverezik a házukat. A gyerekek hiába várják a Mikulást, a család azt sem tudja, mivel gyújt be a következő napokban. Albérletet pedig ennyi gyerekkel nem találnak.

RÉMÁLOM A CSÁSZÁRMETSZÉS UTÁN

Majdnem öt hónapja szült császármetszéssel az a 27 éves édesanya, akinek azóta is nyílt seb van a hasán. A nő azt mondja, kórházi fertőzést kapott műtét közben, azért nem gyógyult be a vágás. Teljesen tönkrement az élete, pszichológushoz jár, és úgy fogalmazott: tönkretették a testét és megcsonkították.

HAVAS HENRIK ZAKLATTA BAUKÓ ÉVÁT

Baukó Éva szerint Havas Henrik többször is bizarr szexet kért tőle az asszisztensi munkája mellett. Azt állítja: ő minden alkalommal elutasította Havas szexuális ajánlatait. Mint mondja, a nemleges válaszokra sem állt le, szinte naponta ostromolta. Nagyon megviselte az eset, alkohol problémái és pánikrohamai voltak. Baukó Éva kendőzetlen őszinteséggel adott exkluzív interjút a Tényeknek.

címkék: