POLITIK

TV2 Té­­­nyek - Ezek vol­­­tak a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­­ván­­­csi vagy a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb tör­­­té­­­né­­­se­ire? Össze­­­szed­­­tük egyet­­­len cikk­­­ben, mi tör­­­tént itt­­­hon és a vi­­­lág­­­ban, a TV2 Té­­­nyek se­­­gít­­­sé­­­gé­­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

8 ÉVES KISFIÚT GÁZOLT HALÁLRA A BUSZ

Iskolába indulhatott reggel az a 8 éves kisfiú, akit egy BKV busz gázolt halálra Budapesten, a Thököly úton. A kisfiú nem a zebrán, hanem az úttesten akart átmenni, az egyik szemtanú szerint a baleset után mozdulatlanul feküdt az úton, a mentők többször is próbálták őt újraéleszteni. A kisgyereket kórházba vitték, de már nem tudták megmenteni az életét.

Nézd meg a teljes videót itt!

ÉLETVESZÉLYES, DE NEM TUDNAK RÓLA

Még csak egy hónapja indult be a fűtés-szezon, de már van halálos áldozata. Kéményhiba, a tüzelő berendezések karbantartatlansága vagy a nem megfelelő szellőztetés vezethet tragédiákhoz. Egy profi szerelő döbbenetes állapotokat örökített meg a saját telefonjával. Sokan spórolni próbálnak, ezért nem ellenőriztetik a gázkészülékeiket, csak akkor hívnak szakembert, amikor már nagy a baj, vagy még akkor sem.

Eközben a címlapon

Nézd meg a teljes videót itt!

CSŐDBE VIHETI A FALUT A TEMETÉS ÁRA

Csődbe juthat az a falu, ahol metil-alkohollal szennyezett pálinkától haltak meg négyen, köztük egy 14 éves fiú és két rokona. Az önkormányzat átvállalta a temetés költségét, mert nagyon szegény a család, ezzel azonban a falu kasszája kiürül, így most a polgármester is segítséget kér. A mérgezésnek volt egy ötödik halálos áldozata is.

Nézd meg a teljes videót itt!

ÖSSZETÖRIK A KOCSIT ÉS ELHAJTANAK

Beletolatnak, összetörik a másik kocsit, majd megállás nélkül tovább hajtanak a helyszínről. Egy közlekedési szakjogász azt mondta a Tényeknek, hogy ez nagyon gyakori eset az autósoknál. Rengetegszer fordul elő, hogy a kárt okozó autós se elérhetőséget, se betétlapot nem hagy a helyszínen, azonban ez szabálysértésnek számít. Ha pedig valaki meg is sérül a baleset során, az már bűncselekmény.

Nézd meg a teljes videót itt!

EGYRE DRÁGÁBB A GUMICSERE

Most van a legnagyobb roham a gumisoknál, a legtöbb autós a napokban vált téli abroncsokra. Szinte az összes szervizben nemhogy napokat, de van, hogy egy egész hetet is várni kell szabad időpontra. Nincs ugyanis annyi szakember, amennyi kellene. A legtöbb helyen emiatt a díjak is nőttek.

Nézd meg a teljes videót itt!

DRÁGULHAT A BUDAPESTI TAXIZÁS

15 százalékos áremelést terveznek a budapesti taxisok, már tárgyalnak erről a várossal. Azt mondják, évek óta ugyanazon az áron viszik az utasokat, nekik viszont rengeteg költségük nőtt az elmúlt években. Ezt szeretnék most kiegyenlíteni. Már azt is kiszámolták, hogy szerintük mekkora emelésre lenne szükség.

Nézd meg a teljes videót itt!

címkék: