RIPOSTER

TV2 Té­­nyek - Ezek vol­­tak a nap leg­­­fon­­to­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a TV2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

CENTIKEN MÚLT A TRAGÉDIA

Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt tragédia abban a szegedi kereszteződésben, amelyről egy autós töltött fel videót az internetre. Egy sofőr átengedte a gyalogosokat a zebrán, de egy másik autós kikerülte az álló autót és centiken múlt, hogy nem gázolta el a gyalogosokat.

KÉSELT IS A KISLÁNYT CIGIZTETŐ FÉRFI

7 és fél év börtönt is kaphat az a férfi, akinek a videója futótűzként terjedt el az interneten. A férfi azt vette fel, ahogy 1,5 éves unokahúgának a szájába próbál adni egy égő cigit, miközben biztatta, hogy tüdőzze le. Az esetet a gyerek édesanyja is végignézte, őt is megvádolták az ügyben. A cigarettáztató férfiról kiderült, hogy korábban megkéselt egy férfit, egy másikat pedig megvert, illetve amikor házi őrizetben volt, egy terhes nőt is bántalmazott.

VESZÉLYESEK A GYEREKBICIKLIK

Akár tragédiát is okozhatnak, ezért kivontak a forgalomból gyerekkerékpárokat, biciklis gyereküléseket, gördeszkákat, rollereket és görkorcsolyákat. A Fogyasztóvédelmi Hatóság tesztjén buktak meg. A legtöbb probléma a gyerekbiciklikkel volt, de találtak sok gördeszkát is, amelyeknek deszkalapja, tengelye eltört a teszt során.

Eközben a címlapon

ROSSZ CSOKIT IS LEHET VENNI BOLTBAN

Még két és fél hónap van hátra karácsonyig, de néhány üzletben már kapható az egyik legkedveltebb ünnepi édesség, a szaloncukor. Azonban, ha a boltokban már régóta állnak a csokik a polcokon, akkor könnyen érheti kellemetlen meglepetés azt, aki megveszi, még akkor is, ha a minősége nem is járt le.

SOKBA KERÜL AZ ELHÍZÁS

2 millióan leszünk túlsúlyosak Magyarországon a következő 8 évben, egy friss és rémisztő kutatás szerint.  Az elhízás kezelése ráadásul nem könnyű feladat, és rengeteg pénzbe is kerül. A túlsúly ráadásul sok egyéb betegséget is okozhat.

TÖRŐCSIK MARIT AZ INTENZÍVEN KEZELIK

Intenzív osztályra került Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze, a szombathelyi kórházban. Úgy tudjuk, az állapota ismét rosszabbra fordult. Jordán Tamás, a szombathelyi színház igazgatója azt mondja, ő rendszeres látogatója volt a művésznőnek, most is bemenne hozzá, ha lehetne. Múlt héten látogatta meg utoljára, akkor beszélgetett is vele.

címkék: