INSIDER

Tv2 Té­­­nyek - Ezek vol­­­tak a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­­ván­­­csi vagy a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb tör­­­té­­­né­­­se­ire? Össze­­­szed­­­tük egyet­­­len cikk­­­ben, mi tör­­­tént itt­­­hon és a vi­­­lág­­­ban, a Tv2 Té­­­nyek se­­­gít­­­sé­­­gé­­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

TANÚJA VAN, HOGY NEM GYILKOLT

Fordulat történhet a brutális csepeli gyilkosság ügyében. Az egész országot megrázta, amikor kiderült, hogy egy 57 éves nőnek átvágták a torkát a saját lakásában. Egy 28 éves férfit gyanúsítottak meg, akinek DNS-ét megtalálták a helyszínen hagyott késen. A férfi viszont most azt állítja, hogy tanúja van rá, hogy a nő még élt, mikor eljött tőle. Taxiját is ő fizette ki. A férfi édesapja most először nyilatkozott, azt mondja, a taxis a rendőröknek is elmondta, mi történt.

EZT OLVASTAD MÁR?

Nézd meg a teljes videót itt!

KUKACOS MÁKOS TÉSZTA A MENZÁN

Kukacos volt a mákos tészta a menzán, erről osztott meg egy döbbenetes videót egy diák Dunakeszin. Kiderült, hogy gyümölcsmoly lárvája volt a tányéron. Több iskolában is találtak ilyet a gyerekek az ebédjükben. A felvételt készítő gimnazista édesanyja nyilatkozott a Tényeknek, azt mondta, a fia már ette az ételt, amikor észrevette a fehér mozgó lárvát az ebédben.

Nézd meg a teljes videót itt!

Eközben a címlapon

HALÁLRA GÁZOLTA A KISFIÚT A BUSSZAL

Halálra gázolt egy 10 éves kisfiút egy menetrendszerinti busz Hajdúsámsonnál. A kisfiú még élt, amikor a mentők megérkeztek, de hiába vitték kórházba, belehalt a sérüléseibe. Átrohant az úton, egy kamion mögül lépett ki, ekkor ütötte el a busz. Az ügyészség szerint a sofőr elkerülhette volna a balesetet, ezért vádat emeltek ellene.

Nézd meg a teljes videót itt!

KONYHAKÉSSEL ÖLTE MEG TESTVÉRÉT

Konyhakéssel szúrta le testvérét egy budapesti férfi a 13. kerületben. A testvérek együtt ittak, de valamin összevesztek és egyikük mellkason szúrta a másikat. Harmadik testvérük azt mondta a Tényeknek, az idősebb férfi próbálta csitítani öccsét, elsimítani a vitát, ennek ellenére testvére leszúrta őt.

Nézd meg a teljes videót itt!

címkék: