INSIDER

Tv2 Té­­­nyek - Ezek vol­­­tak a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­­ván­­­csi vagy a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb tör­­­té­­­né­­­se­ire? Össze­­­szed­­­tük egyet­­­len cikk­­­ben, mi tör­­­tént itt­­­hon és a vi­­­lág­­­ban, a Tv2 Té­­­nyek se­­­gít­­­sé­­­gé­­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

KORÁBBAN IS TÖRTÉNT MÁR TRAGÉDIA

Korábban is történt már tragédia annak a nyolcéves kislánynak a családjában, aki a MOM Sportközpont tetején lévő tűzben halt meg. A család háza 2016-ban leégett és lakhatatlanná vált. Akkor a kislány egyik testvére vette észre a tüzet. Úgy tudni, a kislány hónapok óta arról álmodott, hogy bent ég valahol.

EZT OLVASTAD MÁR?

Nézd meg a teljes videót itt!

CSALÁDJA ELŐTT FULLADT MEG A KAMASZ

Meghalt egy 15 éves magyar kamaszfiú a család tusnádfürdői nyaralásán. A gyerek egy wellnessfürdőben volt, amikor úszni indult, majd egyszer csak elmerült a vízben és lesüllyedt a medence aljára. Azonnal a segítségére rohantak, egy szintén magyar, ott nyaraló orvostanhallgató meg is kezdte az újraélesztését. A mentőkkel együtt egy órán át küzdöttek a fiú életéért.

Nézd meg a teljes videót itt!

Eközben a címlapon

A MELLTARTÓ AZ ÚJ HŐSÉGDIVAT

Egyre több nő cseréli a felsőruházatát melltartóra a kánikulában. Ez a lenge öltözék eddig inkább a fesztiválokon volt népszerű, de már az utcán is szívesen hordják a bevállalósabb hölgyek. Felkértünk egy modellt, hogy sétáljon így Budapest utcáin... kíváncsiak voltunk, hogy ki mit szól hozzá. Érdekes megállapításra jutottunk!

Nézd meg a teljes videót itt!

PAKSBÓL NEM LEHET CSERNOBIL

Paksból nem lesz Csernobil! Abban mindenki egyetért, hogy 1986-ban a csernobili atomerőműben bekövetkezett robbanás visszafordíthatatlan károkat okozott. A tragédia okait feldolgozó minisorozat miatt fellángoltak a viták az elmúlt hetekben, így kerül szóba a paksi atomerőmű is. Most egy sajtóbejárás során kiderült, hogy a magyarországi atomerőmű sokkal biztonságosabb.

Nézd meg a teljes videót itt!

címkék: