INSIDER

TV2 Té­­­nyek - Ezek vol­­­tak a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­­ván­­­csi vagy a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb tör­­­té­­­né­­­se­ire? Össze­­­szed­­­tük egyet­­­len cikk­­­ben, mi tör­­­tént itt­­­hon és a vi­­­lág­­­ban, a TV2 Té­­­nyek se­­­gít­­­sé­­­gé­­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

BEDROGOZVA ÖLTE MEG A HÚGÁT

Lovas polgárőrök találták meg egy búzatáblában rejtőzve azt a 20 éves férfit, aki megölte a 18 éves húgát Biatorbágyon. A környéken élők hangos kiabálást hallottak, de nem gondolták, hogy éppen tragédia történik, mert sokszor volt vita a háznál. Úgy tudni, a bedrogozott férfi először az anyjára támadt rá, őt akarta megvédeni a húga, ekkor végzett vele a férfi.

EZT OLVASTAD MÁR?

Nézd meg a teljes videót itt!

SAJÁT FEGYVERÉVEL ÖLHETTÉK MEG

Saját lánya találta meg azt az asszonyt, akit válófélben lévő férje lőtt le Érden. A kapcsolat már évekkel ezelőtt megromlott, de a nő és a férfi vállalkozása egy épületben volt. Egy vitájuk odáig fajult, hogy a férfi lelőtte az asszonyt. Információnk szerint a nőnek engedéllyel tartott fegyvere volt, de azt egyelőre nem tudni, hogy azzal a fegyverrel történt-e a gyilkosság. Az emberöléssel gyanúsított férfit egy közeli horgásztó partján fogták el a rendőrök.

Eközben a címlapon

Nézd meg a teljes videót itt!

FEGYVERREL RABOLTA KI A BANKOT

Fegyverrel, csuklyában rontott be az üllői bankba egy fiatal férfi kedden a nyitás után. Megfenyegette az alkalmazottat, aki átadott neki egy szatyor pénzt. A férfi futva menekült el a helyszínről. Az ügyintéző a rablás után megnyomta a pánikgombot. A helyiek szerint ekkor lezárt a fiók ajtaja is, így a rendőrök nem tudtak bemenni a rablás helyszínére.

Nézd meg a teljes videót itt!

REJTÉLY: ÚJABB TESTRÉSZEKET TALÁLTAK

Csigolyát, ujjakat, combcsontot és térdkalácsot is találtak a rendőrök Mezőlakon a pár napja megtalált láb közelében egy helybéli szerint. Vasárnap egy férfi vette észre az árokban a lábat, miután defektet kapott és megállt kereket cserélni. A falu lakói szerint vagy a vonat gázolta el a férfit és a lábát kihozták az út szélére az állatok, de az is elképzelhető, hogy megölték. A nyugalom megzavarására alkalmas riport következik.

Nézd meg a teljes videót itt!

címkék: