INSIDER

Tv2 Té­­­nyek - Ezek vol­­­tak a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­­ván­­­csi vagy a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb tör­­­té­­­né­­­se­ire? Össze­­­szed­­­tük egyet­­­len cikk­­­ben, mi tör­­­tént itt­­­hon és a vi­­­lág­­­ban, a Tv2 Té­­­nyek se­­­gít­­­sé­­­gé­­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

KÓRHÁZAT VESZÉLYEZTETETT A MALOMTŰZ

Teljesen leégett, valósággal megsemmisült Békéscsaba egyik jelképe, az István malom. A lángok kedden 17 óra körül csaptak fel és másfél óra múlva már beomlott a tetőszerkezet, és mind a hat emelet födémje. Az épület több mint százéves volt. A tulajdonosok a malom újjáépítésén gondolkodnak.

Nézd meg a teljes videót itt!

https://tenyek.hu/belfold/292983_korhazat-veszelyeztetett-a-malomtuz.html

ÖLT IS A PLÉBÁNOS TÁMADÓJA

Eközben a címlapon

Döbbenetes dolog derült ki arról az 52 éves férfiról, aki néhány napja megverte a táti plébánost. A támadó ugyanis a 90-es években részt vett a törökbálinti pap meggyilkolásában. Egy epilepsziás rohamot színlelve társával kértek segítséget az atyától, aztán lefogták és nyakon szúrták. Az emberölés után el is ítélték, feltételesen volt szabadlábon. A táti plébános megverése után ismét bíróság elé állt és megint elítélték.

Nézd meg a teljes videót itt!

https://tenyek.hu/belfold/292984_olt-is-a-plebanos-tamadoja.html

RUGDOSTÁK ÉS KIRABOLTÁK A FIATAL NŐT

Elvették a telefonját és a táskáját, majd a földre löktek és megrugdostak egy 21 éves lányt Szolnokon. A három fiatal elkövető a lányt a hajánál fogva ráncigálta egy bokros területre, ahol leszakították a nyakláncait, még a nadrágját is megpróbálták letépni róla. A bajba jutott lányt egy szemtanú mentette meg.

Nézd meg a teljes videót itt!

https://tenyek.hu/belfold/292985_rugdostak-es-kiraboltak-a-fiatal-not.html

MOBILOZVA, LÁBBAL VEZETTE A KAMIONT

Sajátja és mások életét kockáztatva, a lábával kormányozva vezetett egy román kamionos, miközben a mobiltelefonját nyomkodta. A megdöbbentő felelőtlenséget útitársa videóra is vette, a felvételt pedig a közösségi oldalra is feltöltötték. Egy ügyvéd szerint ezért a sofőrt kirúghatják és a jogosítványát is elvehetik.

Nézd meg a teljes videót itt!

https://tenyek.hu/belfold/292986_mobilozva-labbal-vezette-a-kamiont.html

címkék: