INSIDER

TV2 Té­­nyek - Ezek vol­­tak a nap leg­­­fon­­to­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a TV2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.

M1-ES TRAGÉDIA: KÉT GYEREK LETT FÉLÁRVA

Két gyereke volt annak a 34 éves nőnek, aki vasárnap hajnalban halt meg egy balesetben az M1-es autópályán, Győr közelében. Egy 21 éves fiatal férfi is meghalt, ő babócsai, Győrben dolgozott. Nagybátyja a Tényeknek azt mondta, a baleset előtt otthon volt, szombaton ment vissza Győrbe. Az ismerősök szerint a 34 éves nő a fiatal férfi barátnője volt.

A NAV NEVÉBEN LOPTÁK MEG

Csaknem 105 ezer forintot loptak el egy győri férfi bankszámlájáról csalók. Az adóhatóság nevében küldenek sms-t, amiben arra veszik rá az adófizetőket, hogy az adóvisszatérítéshez adják meg a bankkártyájuk adatait. A NAV most arra figyelmeztet, hogy ők senkinek sem küldenek sms-t.

NEM INDUL A VB-N AZ OLIMPIAI BAJNOK

Nem tud indulni a márciusi gyorskorcsolya világbajnokságon az olimpiai bajnok, Liu Shaoang. Az Ádó néven becézett sportolónak a bal kézközepe három helyen tört el egy bukás miatt a drezdai világkupa-forduló egyik selejtezőjében. Emiatt meg kellett műteni, hat csavart tettek a kezébe. Az orvosok szerint több hónapra van szükség ahhoz, hogy a bajnok felgyógyuljon.

Eközben a címlapon