RIPOSTER

TV2 Té­­­­nyek - Ezek vol­­­­tak a nap leg­­­­­­­fon­­­­to­­­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­­­ván­­­­csi vagy a nap leg­­­­­­­fon­­­­to­­­­sabb tör­­­­té­­­­né­­­­se­ire? Össze­­­­szed­­­­tük egyet­­­­len cikk­­­­ben, mi tör­­­­tént itt­­­­hon és a vi­­­­lág­­­­ban, a TV2 Té­­­­nyek se­­­­gít­­­­sé­­­­gé­­­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

ÉLETMENTÉS KÖZBEN ORDÍTOTT A SOFŐR

Magából kikelve, a nyílt utcán kiabált a mentősökkel egy buszsofőr Óföldeákon, Csongrád megyében. A mentőszolgálat munkatársai épp a helyi idősek otthonában küzdöttek egy ember életéért, ezért az épület előtt kellett parkolniuk. Ezzel azonban akadályozták a busz útját, és a sofőrnek kerülnie kellett. A férfi még a Facebook oldalán is őrjöngött, a mentősök IQ-ját szidta, végül felelősségre vonták.

NEM BALESETBEN HALHATOTT MEG PANNA

Nem biztos, hogy kiesett a negyedik emeleti tetőablakból a hároméves Panna. Az eset másfél évvel ezelőtt történt Kistarcsán, amikor állítólag az óvodás egyedül volt otthon. A nyomszakértő azonban nem találta meg a gyerek ruháján a tetőcserép súrlódásának a nyomait és a gyerek testén sem találtak olyan elváltozásokat, ami arra utalna, hogy Panna végig gurult egy több méteres tetőszakaszon.

Eközben a címlapon

ÁTTÖRÉS A MÁJDAGANAT GYÓGYÍTÁSÁBAN

Magyar orvosi bravúr! Egy különleges eljárással a felére csökkentették egy 72 éves beteg tízcentis májdaganatát. A világon már használt eljárást most először alkalmazták Magyarországon is. A férfi jól van, a terápia pedig azoknak adhat új reményt, akiknek a daganata nem műthető és ahol a hagyományos onkológiai kezelések sem használnak.

AZ ÚJÉVRE KOCCINTOTT TÖRŐCSIK MARI

A Tények is ott volt, amikor Mága Zoltán meglátogatta Törőcsik Marit saját velemi otthonában. A kedvenc zenéjét hegedülte el neki Mága Zoltán és még az új évre is koccintottak. A hegedűművész maga utazott el Törőcsik Mari otthonába és egy díjat is átadott neki. A kétszeres Kossuth-díjas színművésznőt nagyon meghatotta a szeretet, és azt reméli, hogy az új évben még egy kis egészség is jut neki.

címkék: