RIPOSTER

TV2 Té­­­­­­nyek - Ezek vol­­­­­­tak a nap leg­­­­­­­­­­­fon­­­­­­to­­­­­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­­­­­ván­­­­­­csi vagy a nap leg­­­­­­­­­­­fon­­­­­­to­­­­­­sabb tör­­­­­­té­­­­­­né­­­­­­se­ire? Össze­­­­­­szed­­­­­­tük egyet­­­­­­len cikk­­­­­­ben, mi tör­­­­­­tént itt­­­­­­hon és a vi­­­­­­lág­­­­­­ban, a TV2 Té­­­­­­nyek se­­­­­­gít­­­­­­sé­­­­­­gé­­­­­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

ELÜTÖTTÉK, MAJD ÚJRA ÁTMENTEK RAJTA

Részeg autós gázolt el a zebrán egy 75 éves nőt Budapesten, a XVI. kerületben. Miközben a helyszínelés tartott, egy rendőrt is majdnem elütöttek. Mezőfalvánál pedig egy 50 éves férfi halt meg, amikor át akart menni a sötétben az úton. Egy autó elsodorta, a mögötte érkező elütötte, utána pedig még egy autó keresztülhajtott rajta.

KILENC ÉVET KAPOTT A PEDOFIL TANÁR

Kilenc évet kapott a békési pedofil tanár, aki Londonba akart szökni egyik tanítványával még tavaly. A gyerek édesanyjának a mai napig rémálmai vannak, a fiú pedig még mindig pszichológushoz jár. De a férfit mégsem emiatt ítélték el, hanem egy másik tízéves tanítványa miatt, akit többször is megerőszakolt.

Eközben a címlapon

RENDŐR ELŐTT BÚJTAK ELŐ A TOLVAJOK

Pont egy rendőr orra előtt bújtak ki egy aknából a kábeltolvajok Miskolcon. Éppen akkor másztak ki a föld alól, amikor arra járt a Miskolci Rendőrkapitányság Lopási Alosztályának helyettes vezetője. Ő azonnal hívta a kollégáit, akik elfogták a peches bűnbandát.

címkék: