INSIDER

TV2 Té­­nyek - Ezek vol­­tak a nap leg­­­fon­­to­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

EGY ÉV UTÁN HAZATÉRT KRISZTOFER

Könnyeivel küszködött a hintabalesetben megsérült Krisztofer családja, amikor egy évvel és három hónappal a tragikus baleset után végre hazatérhetett a kórházból a 19 éves fiú. Krisztofer nagyon boldog volt, hogy otthon lehet. Mosolygott, integetett a szobájában. A fiú jelenleg mutogatással kommunikál és 24 órás ápolásra szorul. Csak a Tényekben láthatják a hazatérés első pillanatait és a megható ajándékozást.

Nézd meg a videót itt!

NEM TUDTA KIHOZNI APJÁT A TŰZBŐL

Bent égett a saját házában egy hatvan év körüli férfi. A nevelt fia vette észre, hogy tűz van. Megpróbált segíteni a férfinak, de a több méteres lángok miatt nem tudta kihozni az égő házból. Amellett, hogy elvesztette apját, azt sem tudja, a karácsonyt hol fogja tölteni.

Nézd meg a videót itt!

Eközben a címlapon

ROSSZ VOLT A SZEX, EZÉRT GYILKOLT

Fájdalmas szex miatt ölt - ezt vallotta az a férfi, akinek a csomagtartójában egy fóliába tekert 21 éves nő holttestét találták meg. A gyilkossággal gyanúsított férfi azután bukott le, hogy összeszurkált egy eladónőt Nyíregyházán. A Tények információi szerint egy rendőrkutya követte a nyomát a butiktól az autójáig, így találták meg egy nap alatt a férfit.

Nézd meg a videót itt!

címkék: