INSIDER

Tv2 Té­­­nyek - Ezek vol­­­tak a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­­ván­­­csi vagy a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb tör­­­té­­­né­­­se­ire? Össze­­­szed­­­tük egyet­­­len cikk­­­ben, mi tör­­­tént itt­­­hon és a vi­­­lág­­­ban, a Tv2 Té­­­nyek se­­­gít­­­sé­­­gé­­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

KOLBÁSZT VITT, AGYONNYOMTA A TRAKTOR

Saját traktorja nyomott agyon egy 20 éves fiút Regenyén, Baranya megyében. Félreállhatott az út szélén, de a rézsű annyira felázott, hogy a súly alatt megsüllyedt, ettől a traktor felborult és ráesett a fiatal férfira. Nem lehetett megmenteni az életét. A halálos baleset az egész községet megrázta, a családban rövid időn belül ez már a második tragédia.

EZT OLVASTAD MÁR?

Nézd meg a teljes videót itt!

30 ÉVIG BÖRTÖNBEN MARAD A GYILKOS

Életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélték Tompa Eszter gyilkosát. A férfi 14 évvel ezelőtt, különös kegyetlenséggel végzett a 22 éves lánnyal. Elütötte a bicikliző lányt, állítása szerint akkor megijedt és a csomagtartójába tette. Később vette észre, hogy a lány még él, ezért döntött úgy, hogy megöli. 15 percen keresztül fojtogatta. A gyilkos családja zokogott, amikor az ítéletet kihirdették.

Nézd meg a teljes videót itt!

Eközben a címlapon

KACSATETEMEKKEL ETETTE A DISZNÓKAT

Kacsatetemekkel és állati belsőségekkel etette egy férfi a disznóit Tázláron. Valószínűleg később eladásra szánta őket háztáji húsként. A Nébihhez bejelentés érkezett, így bukkantak rá a gazdaságra. Figyelem, a nyugalom megzavarására alkalmas képek következnek.

Nézd meg a teljes videót itt!

MÉRGEZŐ ZABKÁSÁT HÍVTAK VISSZA

Penészgombával szennyezett gluténmentes zabpelyhet, zabtöretet és zablisztet vontak ki a forgalomból. A termékek a megengedett mennyiségen felül tartalmaztak egy úgynevezett DON mikotoxint, ami hányást, hasmenést, vagy daganatos megbetegedést is okozhat. Bár ehhez viszonylag nagy mennyiséget kell belőle fogyasztani, a szakemberek azt javasolják: senki ne egyen belőle.

Nézd meg a teljes videót itt!

DRÁGUL A KARÁCSONYI MENÜ

A jó halászlé titka a halban, a fűszerpaprikában és a jó minőségű hagymában rejlik. Az idén azonban drágábban kerül a karácsonyi menü az asztalra. A nagy meleg és a kevés csapadék miatt emelkedett a takarmány ára és ez a halágazatnak sem kedvezett. Egy magyar család átlagosan 10-15 ezer forintot szán a karácsonyi menüre.

Nézd meg a teljes videót itt!

címkék: