INSIDER

Tv2 Té­­­nyek - Ezek vol­­­tak a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­­ván­­­csi vagy a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb tör­­­té­­­né­­­se­ire? Össze­­­szed­­­tük egyet­­­len cikk­­­ben, mi tör­­­tént itt­­­hon és a vi­­­lág­­­ban, a Tv2 Té­­­nyek se­­­gít­­­sé­­­gé­­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

RÉSZEGEN AKART FORGALMAT IRÁNYÍTANI

Egy baleset után részegen akart forgalmat irányítani egy férfi Nyíregyházán. A szemtanúk szerint összevissza kalimpált, az autósok azt sem tudták, mit csináljanak. Az önkéntes forgalomirányító százezer forintos büntetést kapott, felháborodottan nyilatkozott a Tényeknek.

EZT OLVASTAD MÁR?

Nézd meg a teljes videót itt!

ISMÉT FUTÓNŐT AKARTAK MEGERŐSZAKOLNI

Kis híján megismétlődött a soroksári kocogónő öt évvel ezelőtti tragédiája. Ezúttal a hétszeres magyar bajnok ultrafutónőt, Makai Viktóriát támadta meg egy férfi futóedzés közben a Jászberényi úton. Ököllel verte a fejét, majd meg akarta erőszakolni, a nő életét a férje mentette meg, aki utána ment, mert nem ért haza időben. A támadót elfogták, a megtámadott családanya pedig interjút adott a Tényeknek.

Eközben a címlapon

Nézd meg a teljes videót itt!

VIPERÁVAL TÁMADT A SZEMÉTSZÁLLÍTÓKRA

Viperával támadt a kukásautóra és az azon dolgozókra egy férfi Szentendrén. A kukás egy pakolóban meghúzta a férfi autóját és az ezt követő szóváltás során került elő a vipera. Érden pedig egy parkolási vita miatt baseball ütővel törtek össze egy autót. Mindkét garázdát rövid időn belül elfogták a rendőrök.

Nézd meg a teljes videót itt!

címkék: