INSIDER

Tv2 Té­­­nyek - Ezek vol­­­tak a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­­ván­­­csi vagy a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb tör­­­té­­­né­­­se­ire? Össze­­­szed­­­tük egyet­­­len cikk­­­ben, mi tör­­­tént itt­­­hon és a vi­­­lág­­­ban, a Tv2 Té­­­nyek se­­­gít­­­sé­­­gé­­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

NINCS HOVA MENNIÜK A GYILKOSSÁG UTÁN

Négy gyerekkel maradhat fedél nélkül az a házaspár, aki megtalálta a várpalotai kettős gyilkosság áldozatait, a 22 éves édesanyát és kétéves kisfiát. A család ugyanis megvette volna a házukat, amikor a gyilkosság történt. Az előző lakhelyükről menniük kell, a másikat pedig addig nem tudják megvenni, míg véget nem ér a hagyatéki eljárás.

Nézd meg a teljes videót itt!

https://tenyek.hu/belfold/272033_nincs-hova-menniuk-a-gyilkossag-utan.html

MAJDNEM MEGLINCSELTÉK A GÁZOLÓ NŐT

Eközben a címlapon

Kis híján megismétlődött az olaszliszkai tragédia. Egy út szélén parkoló autó takarásából ugrott egy kocsi elé egy ötéves kislány a Borsod megyei Encsen. Az autót vezető nő nem tudta elkerülni a balesetet, elütötte a gyereket. Azonnal megállt, ekkor két férfi esett neki, verni kezdték a nőt, a kocsiját pedig megrongálták. A rendőrök menekítették ki az asszonyt a feldühödött férfiak kezei közül. A kislányt pedig súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Nézd meg a teljes videót itt!

https://tenyek.hu/belfold/272034_majdnem-meglincseltek-a-gazolo-not.html

SOKKOT KAPOTT A MEGERŐSZAKOLT LÁNY

Megerőszakoltak egy négyéves kislányt egy ceglédi munkásszállón. A gyereket szülei vitték kórházba, akkor azt mondták, ráesett valami, azért vérzik ilyen erősen. A szakértő szerint a kislány valószínűleg életveszélyes sérüléseket szenvedett. Hozzátette: egyértelműen megállapítható az is, hogy a gyerekre valami ráesett vagy erőszak áldozata lett.

Nézd meg a teljes videót itt!

https://tenyek.hu/belfold/272036_sokkot-kapott-a-megeroszakolt-lany.html

SÍRVA MENEKÜLTEK A SZATÍR ELŐL

Zokogva rohant egy szatír elől két kislány. Egy budapesti általános iskola melletti utcában videóztak, amikor a 20 éves férfi a szemük láttára önkielégítésbe kezdett. A lányok annyira megijedtek, hogy a felvételt sem volt idejük megállítani. A szörnyű esetről most nyilatkoztak a Tényeknek és a megrázó felvételt is megmutatták.

Nézd meg a teljes videót itt!

https://tenyek.hu/belfold/272037_sirva-menekultek-a-szatir-elol.html

címkék: