INSIDER

TV2 Té­­nyek - Ezek vol­­tak a nap leg­­­fon­­to­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a TV2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.

FÉLTÉKENYSÉG MIATT GYILKOLT

Őrizetben van az a férfi, aki tegnap brutálisan megölte feleségét Szentpéterszegen. A gyilkosság után nem adta meg magát a rendőröknek, hanem elbújt a kertben és azzal fenyegetőzött, hogy magával is végez. Végül a Terrorelhárítási Központ kommandósai fogták el.

MEGVERTE A NEJÉT, KIUGROTT AZ ABLAKON

Megverte a feleségét, majd kiugrott a hetedik emeletről egy idős férfi Budapesten. A szomszédok próbálták lebeszélni az öngyilkosságról, de ő azt hajtogatta, hogy nem akar börtönbe menni. A lakók szerint a férfi a tragédia előtt sokat ivott. A szomszédokat nagyon megviselte a tragédia, mivel többen végignézték, ahogy végez magával. Feleségét a tragédia után kórházba szállították.

ELÁJULT AZ ÁLDOZAT A TÁRGYALÁSON

Elájult az ítélethirdetés előtt az a lány, akit egy autós csapott el még két évvel ezelőtt. Niki korábban még sosem ült motoron, ezért szerelme édesanyja vitte őt el a kirándulásra. Gyulafirátótnál egy férfi beléjük hajtott kocsival. Az asszony azonnal meghalt, Niki pedig lebénult, kerekesszékbe került, csodával határos, hogy egyáltalán életben maradt. Ma kiderült, hogy a gázolót nem küldenék börtönbe. Figyelem, megrázó tudósítás következik!

Eközben a címlapon

FELROBBANHATOTT VOLNA A VONAT

Éles aknavető gránátot találtak egy vonat szemetesében, a miskolci pályaudvaron takarítás közben. A személyzet egyből értesítette a rendőrséget. Valószínű, hogy a pusztító fegyvert még Budapesten tették a szemetesbe és ezzel utazott a vonat egészen Miskolcig. Bármikor felrobbanhatott volna.

BEKAMERÁZOTT MACSKA BUKTATTA LE

Kamu vizsgálatokkal csalt ki pénzt az ügyfeleiből egy állatorvos. Azt mondta, különböző vizsgálatokat végzett a beteg állatokon, pedig volt, hogy még a hordozójukból sem vette ki őket. Olyan is történt, hogy azt mondta, súlyos daganata van a kutyának és úgy tett, mintha megműtötte volna az állatot. A csaló orvost most ítélték el.

A SÍNEKEN FUTOTT KISFIA UTÁN AZ ANYA

Egy négyéves kisfiút vitt magával a HÉV, ugyanis az édesanyja előbb őt rakta fel a szerelvényre, majd megfordult, hogy kivegye a babakocsiból a másfél éves kislányát, ám addigra az ajtók már becsukódtak. A kisfiú a HÉV-en, az édesanya pedig a lányával a peronon maradt.