INSIDER

Tv2 Té­­nyek - Ezek vol­­tak a nap leg­­­fon­­to­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

KÉSSEL TÁMADT TAXISRA ÉS RENDŐRRE

Sörösüveggel támadt egy taxisofőrre két részeg román férfi a Rákóczi téren vasárnap hajnalban. A vita azért pattant ki, mert autójukkal belementek a pirosnál szabályosan várakozó taxiba, de a balesetet nem akarták elismerni. Az egyik férfi kést rántott és megfenyegette a sofőrt és az intézkedő rendőröket is, akiknek csak nehezen sikerült megfékezni az indulatos férfit.

EZT OLVASTAD MÁR?

Nézd meg a videót itt!

A VILLAMOS ÜTKÖZŐJÉN UTAZOTT

Nemcsak tilos, de életveszélyes is! Újabb tujázó fiatalt videózott le az egyik nézőnk Budapesten. A hozzánk beküldött felvételen az látszik, ahogy egy tinédzser a 6-os villamos egyik kiálló részére ült fel a járművön kívül. Amikor a fiú észrevette, hogy videózzák, még intett is a kamerának. Mindez nem egyedi eset, az utóbbi időben több hasonló felvétel is készült. De senki ne próbálja utánozni!

Nézd meg a videót itt!

Eközben a címlapon

VONATON NYÚLT MAGÁHOZ, UTASOK ELŐTT

Egy tornazsákkal takarta péniszét ez a férfi a vonaton, ennek ellenére jól látszik, hogy éppen önkielégítést végez. Az utasok közül többen látták mit művel, de a maszturbáló férfit ez egyáltalán nem zavarta. A videó készítőjét is megdöbbentette az eset. Azt mondja, ő a párjával együtt utazott Kőbánya–Kispestről.

Nézd meg a videót itt!

címkék: