INSIDER

TV2 Té­­­nyek - Ezek vol­­­tak a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­­ván­­­csi vagy a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb tör­­­té­­­né­­­se­ire? Össze­­­szed­­­tük egyet­­­len cikk­­­ben, mi tör­­­tént itt­­­hon és a vi­­­lág­­­ban, a TV2 Té­­­nyek se­­­gít­­­sé­­­gé­­­vel.

ANYA ÉS FIA HALTAK MEG A BALESETBEN

Felfoghatatlan családi dráma: egy édesanya és a fia haltak meg, amikor frontálisan ütköztek Dunaegyházánál. A vétlen autót vezető 23 éves fiatal és 47 éves édesanyja a helyszínen életüket vesztették, ahogy szemből beléjük csapódott egy másik kocsi. Mára kiderült, hogy a családfő is velük tartott volna, de nemrég műtötték, ezért otthon maradt. A balesetnek még két, vagyis összesen négy halálos áldozata van.

MUNKÁSOK KÖZÖTT BÚJT EL A LÖVÖLDÖZŐ

Elfogták azt a mindössze 23 éves vadászt, aki sörétes puskával ki akart végezni egy vállalkozóval Vas megyében. Aganccsal üzleteltek volna, a támadó azonban egy bokorban várta őt, majd tüzet nyitott rá. A 62 éves áldozatot az arcán és a nyakán is eltalálta, de a férfinak még volt annyi ereje, hogy elmeneküljön. A lövöldözőt egy munkásokat szállító kisbuszban találták meg, még a fegyver is nála volt, amikor elkapták.

NEM TUDOTT KIMENEKÜLNI A TŰZBŐL

Saját lakásában égett halálra egy férfi Budapesten. A család újságpapírokat és ruhadarabokat gyűjtögetett és gyertyával világított. Ez kapott lángra. De tűz pusztított egy budapesti kollégium szobájában is, három hallgató lakott ott. Mindenük odaveszett.

Eközben a címlapon

VISSZAMENT A HELYSZÍNRE A GYILKOS

Visszament és levetkőztette áldozatát a soroksári gyilkos. Ez nemrég derült ki. Krisztina holttestére öt évvel ezelőtt találtak egy bokor alatt Soroksáron. A támadó azt hihette, ha elviszi a futónő ruháit, nem hagy maga után DNS-nyomot. Tévedett. Anyagmaradványát a múlt héten azonosították. A férfi pár hete a tököli rabkórházban van, most épp kivizsgálják.

BUDDHISTA LETT A BÉRGYILKOS ROHAC

A buddhizmus híve lett a börtönben a kilencvenes évek egyik leghírhedtebb bérgyilkosa, Jozef Rohac. A férfi, akit az Aranykéz utcai bérgyilkosságért és a Fenyő János elleni merénylet miatt ítéltek el, állítja, hogy a Prisztás József milliárdos vállalkozót is ő lőtte fejbe. Azt mondta, azért vallotta be az újabb emberölést, mert gyötri a lelkiismeret-furdalás, hogy más ül helyette. A rendőrök azonban nem hisznek neki.