INSIDER

Tv2 Té­­­nyek - Ezek vol­­­tak a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­­ván­­­csi vagy a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb tör­­­té­­­né­­­se­ire? Össze­­­szed­­­tük egyet­­­len cikk­­­ben, mi tör­­­tént itt­­­hon és a vi­­­lág­­­ban, a Tv2 Té­­­nyek se­­­gít­­­sé­­­gé­­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

NEM KÖTÖTTE BE MAGÁT, KIZUHANT

Baleset a bobpályán! Egy 40 éves férfi kizuhant a balatonfűzfői bobpályán az egyik kocsiból. Azonnal mentőt hívtak hozzá. Kiderült, súlyosan megsérült a mellkasa és törései is vannak. A bobpálya ügyvezetője azt mondta, a férfi valószínűleg kikötötte a biztonsági övét az ellenőrzés után, ezért zuhanhatott ki egy nagy kanyarban.

Nézd meg a teljes videót itt!

WEBKAMERA VETTE FEL A BESURRANÓT

Nem volt szerencséje egy besurranó tolvajnak; lopni tudott ugyan egy tabletet és egy laptopot, de a szobában lévő számítógép webkamerája az egészet felvette. A rendőrök ez alapján keresik a tolvajt. A házban egyébként többször előfordult már, hogy betörtek valahová, többen emiatt szerettek volna kamerát a lépcsőházba, de a közgyűlés ezt leszavazta.

Eközben a címlapon

Nézd meg a teljes videót itt!

NINCS MEG A FUTÓNŐ GYILKOSA

Nem oldódott meg a rejtély, tovább nyomoz a rendőrség a soroksári kocogónő ügyében, akit öt évvel ezelőtt gyilkoltak meg különös kegyetlenséggel. Nemrégiben jelentkezett egy pécsi asszony, aki azt állította, hogy az ő volt élettársa lehet az elkövető. A DNS-vizsgálat azonban ezt cáfolta. A meggyilkolt nő családja felháborodott azon, hogy a sajtóból értesültek a hírről és azt állítják, a nyomozókat azóta nem tudják elérni.

Nézd meg a teljes videót itt!

címkék: