INSIDER

Tv2 Té­­nyek - Ezek vol­­tak a nap leg­­­fon­­to­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­­­ván­­­­csi vagy a nap leg­­­­­­­fon­­­­to­­­­sabb tör­­­­té­­­­né­­­­se­ire? Össze­­­­szed­­­­tük egyet­­­­len cikk­­­­ben, mi tör­­­­tént itt­­­­hon és a vi­­­­lág­­­­ban, a Tv2 Té­­­­nyek se­­­­gít­­­­sé­­­­gé­­­­vel.

KIKERÜLTE A ZEBRÁT, MEGHALT

Villamos gázolt halálra egy férfit Budapesten. A közeli nyugdíjfolyósító épületéből jött ki, de nem a zebrát választotta, hogy átmenjen a síneken, s az érkező szerelvény elütötte. A 60 év körüli áldozatot maga alá gyűrte a villamos, csak a tűzoltók tudták kiszabadítani a jármű alól, de az életét már nem lehetett megmenteni.

ISMERŐSEI HÚZTÁK KI AZ ÉGŐ KONYHÁBÓL

Ismerősei húztak ki a lángoló konyhából egy férfit Tiszafüreden, majd ők fojtották el a tüzet, hogy ne égjen le a ház. A férfi életveszélyes égési sérüléseket szenvedett, egy órán át csak azért küzdöttek a mentők, hogy egyáltalán kórházba tudják vinni.

Eközben a címlapon

EMÉSZTŐGÖDÖRBE FULLADT EGY GYEREK

Fedetlen aknába esett bele egy másfél éves kisfiú Vésztőn. Szülei csak pár percre hagyták magára, amikor is átszökött a szomszédos telekre és beleesett a három méter átmérőjű emésztőgödörbe. A kisfiút keresni kezdték a szülei, édesapja vette észre a gödörből kilógó kezét. Kihúzták, de az életét már a mentők sem tudták megmenteni, belefulladt a szennyvízbe. A szomszédban lakók, akik fedetlenül hagyták az aknát, akár öt évet is kaphatnak.

MEGVAKÍTOTTA SZÜLÉSZNŐJÉT EGY ANYUKA

Fél szemére megvakult és imádott munkáját sem folytathatja tovább az a szülésznő, akit szülés közben, fájdalmában szemen rúgott egy vajúdó nő. A szülésznő retinája levált és pár hónap alatt fél szemére megvakult. A kórház, ahol közel negyven évig dolgozott, levélben tájékoztatta arról, hogy nem fizetnek neki kártérítést, mert szerintük nem munkahelyi baleset történt, a vajúdó kismama tehet az egészről.

DURROGÁS ZAVARJA A FALU LAKÓIT

Égtelen durrogás reggeltől estig. A seregélyek elriasztására szolgáló hangágyúzás miatt nem tudnak aludni Balatonberényben. Évek óta ismétlődő problémáról van szó, amely idén azért is zavaróbb, mert a nagy meleg miatt előbb érik a szőlő, és előbb jelentek meg a kártékony madarak is.