INSIDER

Tv2 Té­­nyek - Ezek vol­­tak a nap leg­­­fon­­to­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­­­ván­­­­csi vagy a nap leg­­­­­­­fon­­­­to­­­­sabb tör­­­­té­­­­né­­­­se­ire? Össze­­­­szed­­­­tük egyet­­­­len cikk­­­­ben, mi tör­­­­tént itt­­­­hon és a vi­­­­lág­­­­ban, a Tv2 Té­­­­nyek se­­­­gít­­­­sé­­­­gé­­­­vel.
  • Szerző: Ripost

NYAKON SZÚRTA A CSALÁDSEGÍTŐT Megkéseltek egy 44 éves nőt az inárcsi gyámügyi hivatalban szerda reggel. Egy 61 éves férfi rontott be az irodába egy korábbi ügye miatt. Őrjöngeni kezdett, majd egy kést rántott elő, amivel nyakon szúrta a családsegítőt. A nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Nézd meg a teljes videót itt!

https://tenyek.hu/krimi/265900_nyakon-szurta-a-csaladsegitot.html

KÉT HOLTTESTET ÁSTAK KI A PILISBEN Feldarabolt, mésszel leöntött holttesteket ástak ki a pilisszentiváni erdőben, évekkel ezelőtt ölhették meg őket. A Tények úgy tudja, egy bűnözővel egyezett meg a rendőrség, aki az enyhébb büntetésért cserébe elárult egy korábbi bűncselekményt. Helyiek szerint egy férfi és egy nő lehet az áldozat, akiket tartozás miatt öltek meg.

Nézd meg a teljes videót itt!

Eközben a címlapon

https://tenyek.hu/krimi/265915_ket-holttestet-astak-ki-a-pilisben.html

RAB AKARTA ELVÁGNI AZ ŐR TORKÁT Kétszer is börtönőrre támadt egy rab a Kozma utcai börtönben. A 28 éves férfi először egy mosdókagylót akart az őrhöz vágni, másodszor pedig egy üvegdarabbal próbálta elvágni a torkát. A börtönőr mindkét esetben kitért a támadás elől, de csak másodperceken múlt az élete. A rabok évente 60-70 alkalommal támadnak meg börtönőröket, különféle, válogatott módszerekkel.

Nézd meg a teljes videót itt!

https://tenyek.hu/belfold/265916_rab-akarta-elvagni-az-or-torkat.html