INSIDER

Tv2 Té­­­nyek - Ezek vol­­­tak a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­­ván­­­csi vagy a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb tör­­­té­­­né­­­se­ire? Össze­­­szed­­­tük egyet­­­len cikk­­­ben, mi tör­­­tént itt­­­hon és a vi­­­lág­­­ban, a Tv2 Té­­­nyek se­­­gít­­­sé­­­gé­­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

KERTI MEDENCÉBE FULLADT EGY KISFIÚ

Medencébe fulladt egy másfél éves kisfiú Mosonszentmiklóson,Győr-Moson-Sopron Megyében. A gyerek egyedül volt az udvaron, felmászhatott a medence oldalának támasztott létrán, és így eshetett a medencébe. A kisfiút szülei kezdték újraéleszteni, majd a mentők folytatták, egészen a kórházig próbálták visszahozni Benedeket, de nem sikerült. A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt nyomoz egyelőre ismeretlen tettes ellen.

Nézd meg a teljes videót itt!

LEUGROTTAK AZ ÉGŐ HÁZ TETEJÉRŐL

Kiugrott egy égő ház tetőteréből két férfi Hajdúszoboszlón. A lángok az alsó szinten csaptak fel, a menekülőknek pedig nem volt más választásuk, mint leugrani a felső szintről. A ház végül teljesen kiégett.

Nézd meg a teljes videót itt!

Eközben a címlapon

LÁZCSILLAPÍTÓTÓL HALHATOTT MEG

Lázcsillapítótól halhatott meg egy öt hónapos kisfiú a kórházban. A kis Zénónál hörgőgyulladást állapítottak meg, a láza folyamatosan emelkedett, ezért intravénásan lázcsillapítót adtak neki. A család ügyvédje szerint az orvosok nagyot hibáztak, mert a kisbaba a megengedett mennyiség csaknem háromszorosát kapta, ráadásul az injekciót nála csak izomba lehetett volna szúrni.

Nézd meg a teljes videót itt!

címkék: