INSIDER

TV2 Té­­­­nyek - Ezek vol­­­­tak a nap leg­­­­­­­fon­­­­to­­­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­­­ván­­­­csi vagy a nap leg­­­­­­­fon­­­­to­­­­sabb tör­­­­té­­­­né­­­­se­ire? Össze­­­­szed­­­­tük egyet­­­­len cikk­­­­ben, mi tör­­­­tént itt­­­­hon és a vi­­­­lág­­­­ban, a TV2 Té­­­­nyek se­­­­gít­­­­sé­­­­gé­­­­vel.

Nincs sok időd, de kí­­­ván­­­csi vagy a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb tör­­­té­­­né­­­se­ire? Össze­­­szed­­­tük egyet­­­len cikk­­­ben, mi tör­­­tént itt­­­hon és a vi­­­lág­­­ban, a TV2 Té­­­nyek se­­­gít­­­sé­­­gé­­­vel.

11 ÉVIG TITKOLTA A GYILKOSSÁGOT

Pár ezer forint miatt ölhette meg unokahúgát egy férfi 11 évvel ezelőtt Reziben. A helyiek megdöbbentek, amikor kiderült, mi történt. Többen is azt mondták, hogy a férfinak és a lánynak viszonya lehetett, és erről számolt be egy tanú is a rendőröknek. A férfi édesanyja összeomlott, mikor kiderült, hogy unokája holttestét a fia abban a házban rejtette el, ahol él.

https://tenyek.hu/belfold/264265_11-evig-titkolta-a-gyilkossagot.html

NYOLCAN ERŐSZAKOLTÁK MEG A TINIT

Nyolcan erőszakoltak meg egy fiatal lányt Borsod megyében. A 16 éves tinédzser egyik ismerőséhez indult, amikor két férfi füves cigarettával kínálta meg, amitől a lány elkábult. Ezután egy romos házban megverték és megerőszakolták. A nyolc elkövető ellen most vádat emelt az ügyészség.

Eközben a címlapon

https://tenyek.hu/belfold/264266_nyolcan-eroszakoltak-meg-a-tinit.html

ÉLETEKET MENTETT A TANULÓVEZETŐ

Hajszál híján elgázoltak a zebrán három tinédzsert Budapesten. A fiatalok átszaladtak az úton, amikor hirtelen jött egy autós, aki viszont nem lassított, csak az utolsó pillanatban fékezett, a lányok pedig megijedtek és megtorpantak. Épphogy csak elkerülték a tragédiát. A tanítási szünet pénteken véget ér, ezért egyre több gyerek lesz az utcákon, nagyon oda kell figyelni rájuk.

https://tenyek.hu/belfold/264267_eleteket-mentett-a-tanulovezeto.html

ÁTVERÉS AZ ÓRIÁSGOMBÓC FAGYI

Kész átverés! Ezt állítják a cukrászok az olcsó, óriásgombócos fagyiról. Egy nemrég nyilvánosságra hozott amatőr videón azt demonstrálják, hogyan nőhet extrém hatalmasra egyetlen gombóc fagyi egy bizonyos stabilizálószertől. A cukrászok szerint néhány éve még csak albán fagyizókban árulták ezt az olcsó, ám silány minőségű óriásfagyit, ma viszont már egyre több helyen tévesztik meg vele a vásárlókat.

https://tenyek.hu/belfold/264268_atveres-az-oriasgomboc-fagyi.html

ÉGÉSI SÉRÜLÉSEKET OKOZ A MEDVETALP

Súlyos égési sérüléseket okoz egy növény, az úgynevezett medvetalp. Ez a gyom most Sarkadon bukkant fel, a férfi épp dolgozott, amikor észrevette, hogy a lába durván pirosodik és megduzzad. Több orvosnál is járt, mire kiderítették, hogy mi okozta a bajt. A növény, a fény hatására gyulladást, majd hólyagos égéshez hasonló kiütéseket okoz a bőrön.

https://tenyek.hu/belfold/264269_egesi-seruleseket-okoz-a-medvetalp.html

BETEGGÉ TEHET A MANDULAMŰTÉT

Háromszor nagyobb eséllyel lesznek allergiások azok, akik valamilyen mandula-műtéten estek át. Ezt bizonyítja egy külföldi kutatás. Évente sok millió gyereknek távolítják el a manduláját, rendszerint gyulladás miatt. Egy orvos szerint bizonyos kor alatt valóban kockázatos a műtét, de van olyan eset, amikor elkerülhetetlen.

https://tenyek.hu/belfold/264270_betegge-tehet-a-mandulamutet.html