INSIDER

TV2 Té­­­nyek - Ezek vol­­­tak a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­­ván­­­csi vagy a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb tör­­­té­­­né­­­se­ire? Össze­­­szed­­­tük egyet­­­len cikk­­­ben, mi tör­­­tént itt­­­hon és a vi­­­lág­­­ban, a TV2 Té­­­nyek se­­­gít­­­sé­­­gé­­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

MEGÖLTE UNOKAHÚGÁT, 11 ÉVIG TITKOLTA

Tizenegy évig eltűntként kerestek egy rezi lányt, nemrég derült ki, hogy nagybátyja fojtotta meg, miután a lány megjelent nála és a férfi nem akart neki pénzt adni. A férfi ezután elásta a holttestét a pincében, a rendőrök most már csak a csontjait találták meg. A férfi édesanyja összetört, miután kiderült, hogy unokája maradványai mellett lakik, akit a fia ölt meg.

Nézd meg a teljes videót itt!

KERTI VÉCÉBE DOBTA A KISBABÁJÁT

Megszülte, majd a kerti vécébe dobta újszülöttjét egy 42 éves felsőzsolcai nő. A csecsemő még élt, amikor az anyja az emésztőgödörbe hajította, de mire megtalálták, már késő volt... A nő végig titkolta a terhességét, a családja sem tudott róla, azt mondta nekik, hogy daganatos betegsége van, emiatt változott meg a testalkata. Az asszony a szülés után rosszul lett, kórházba vitték, ott derült ki, hogy valójában mi történt. Az anya ellen most emeltek vádat.

Eközben a címlapon

Nézd meg a teljes videót itt!

KAMASZOK KÉSELTÉK MEG A HAJLÉKTALANT

Hétszer szúrt hason és mellkason egy hajléktalant egy 15 éves fiú Győrben még tavaly ősszel. Egy évvel idősebb társa közben kegyetlenül ütötte-verte az áldozatot. Nem először bántalmazták a szerencsétlen férfit a fiatalok. Egy héttel korábban ellopták a holmiját és megverték. A fiatalabb késelő a kora miatt jóval enyhébb büntetést kaphat, mint 16 éves társa.

Nézd meg a teljes videót itt!

címkék: