LEGFRISSEBB

TV2 Té­­­nyek - Ezek vol­­­tak a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­­ván­­­csi vagy a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb tör­­­té­­­né­­­se­ire? Össze­­­szed­­­tük egyet­­­len cikk­­­ben, mi tör­­­tént itt­­­hon és a vi­­­lág­­­ban, a TV2 Té­­­nyek se­­­gít­­­sé­­­gé­­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

MACSKÁJUKNAK KÖSZÖNHETIK AZ ÉLETÜKET

43 lakónak kellett elhagynia az otthonát hajnalban, miután a XIII. kerületi panelházban kigyulladt egy tároló. Az égő műanyag mérgező füstje perceken belül ellepte a lakásokat és a lépcsőházat. Volt, aki négy gyerekkel rekedt a fullasztó levegőjű lakásban, mert a füstben még azt sem lehetett látni, merre lehet kimenekülni.

Nézd meg a videót itt!

FADARÁLÓ ÖLTE MEG A MUNKÁST

Berántott egy férfit egy fadaráló munkagép Szolnokon, még tavaly tavasszal. A munkás ráállt a munkagép behordószalagjára, ezért történt a baleset. Olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. Az ügyészség most emelt vádat az ügyben.

Nézd meg a videót itt!

Eközben a címlapon

LÁNYA GYILKOSA SZEMÉBE NÉZNE AZ ANYA

Nem hozhatja haza gyermeke testi maradványait az a rácalmási nő, akinek a lányát Ausztriában megölte és feldarabolta egy kannibál. Édesanyja ezért úgy döntött, gyermeke hamvait szállítják majd Magyarországra. Azt, hogy ezt miből fizeti majd ki a szerény körülmények között élő család, egyelőre nem tudják. Zsuzsannát áprilisban gyilkolta meg egy szadista osztrák férfi, belső szerveit lefagyasztotta, hogy később fogyaszthasson belőle. A nő torzóját a Fertő-tóban találták meg.

Nézd meg a videót itt!

MEGHALT A FÖLDHÖZ CSAPOTT SZURIKÁTA

Földhöz csapta egy gyerek Zarát, a Kecskeméti Vadaspark vemhes szurikátáját, mely nem élte túl a bántalmazást. A fiú osztálykiránduláson volt, amikor a tiltás és a figyelmeztető jelzések ellenére benyúlt az állathoz, amely megharapta. A gyerek ettől megijedt és földhöz vágta a jószágot. Zara családtagnak számított a vadasparkban, egy hónapos volt, amikor odakerült.

Nézd meg a videót itt!

40 EZER LITER TEJET ZÁROLTAK

Jelenleg több mint 40 ezer liter tejet zároltak az áruházak, miután szombaton több üzlet fenyegető üzenetet kapott, miszerint a polcaikon található tartós tejeket szándékosan megmérgezték. Szennyeződésre és mérgezésre utaló nyomokat eddig nem találtak, a vizsgálatok azonban folytatódnak, és az ügyben a rendőrség is nyomozást rendelt el.

Nézd meg a videót itt!

UNDORÍTÓ, BÜDÖS VÍZ FOLYIK A CSAPBÓL

Büdös, koszos, ihatatlan vízre panaszkodnak Orosháza egyes részein. A csapból barna színű, büdös víz folyik, ami a lakók szerint veszélyes. Sokan nem is mernek inni a csapvízből, inkább ásványvizet fogyasztanak. A vízszolgáltató végül megtalálta a hiba okát, egy kútból került a nem egészen tiszta víz a rendszerbe, ám a vizsgálatok szerint teljesen veszélytelen.

Nézd meg a videót itt!

címkék: