INSIDER

Tv2 Té­­­nyek - Ezek vol­­­tak a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­­ván­­­csi vagy a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb tör­­­té­­­né­­­se­ire? Össze­­­szed­­­tük egyet­­­len cikk­­­ben, mi tör­­­tént itt­­­hon és a vi­­­lág­­­ban, a Tv2 Té­­­nyek se­­­gít­­­sé­­­gé­­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

KANNIBÁL GYILKOLT, MEGSZÓLAL AZ ANYA

Szemébe akar nézni lánya gyilkosának az az édesanya, aki a napokban tudta meg, hogy gyermekét egy kannibál ölte meg Bécsben, testrészeit pedig a Fertő-tóba dobta. Az asszonytól DNS-mintát vettek a rendőrök, így azonosították be az áldozatot. A rácalmási nő hat éve élt Bécsben, alkalmi munkákból élt. Édesanyja egy-két héttel a gyilkosság előtt beszélt vele, akkor még minden rendben volt - legalábbis ezt állítja megtörten az asszony, aki elsőként a Tényeknek adott interjút.

Nézd meg a teljes videót itt!

CIGIÉRT KÉSELT MEG KÉT EMBERT

Egy szál cigi miatt késelte meg két ismerősét egy 29 éves férfi Ózdon. Hiába kért, nem adtak neki, ezen annyira feldühödött, hogy késsel akarta megoldani a vitát. Két áldozatát az intenzíven ápolják. A késelőt pedig elfogták.

Nézd meg a teljes videót itt!

Eközben a címlapon

REJTÉLY: ELTŰNT A JÁSZBERÉNYI LÁNY

Két hete, rejtélyes körülmények között eltűnt otthonról egy 15 éves jászberényi lány. Anasztáziáról azóta senki nem tud semmit. Annyi biztos, hogy évek óta szerelmes volt egy hét évvel idősebb fiúba, apja pedig ellenezte a kapcsolatukat. A férfi most aggódik, hogy a lányát emberkereskedők rabolták el, mások szerint azonban klasszikus lányszöktetés történt.

Nézd meg a teljes videót itt!

MÉRGEZŐ TEJ: ZSAROLÁS TÖRTÉNT

Pénzt követel egy zsaroló több élelmiszer lánctól és azzal fenyegetőzik, hogy megmérgezi a tejeket. Az érintett termékek már lekerültek a polcokról, de aki azokból vásárolt, blokk nélkül visszaviheti a boltba, mert elfogyasztani veszélyes lehet. A zsarolót már keresi a rendőrség.

Nézd meg a teljes videót itt!

SZEMETESZSÁKBÓL LÓGOTT KI A TŰ

Egy szemeteszsákból kilógó használt tű szúrta meg egy nő lábát egy székesfehérvári kórházban. A nő látogatóba ment, amikor a folyosón egyszer csak szúró érzést érzett a lábszárában. Egy mentőtiszt lóbált a folyosón egy kukászsákot, ebből lógott ki a használt tű, ami beleállt a nő lábába.

Nézd meg a teljes videót itt!

TEMETŐKBEN ZSAROLJÁK AZ IDŐSEKET

Öregekre specializálódott bűnözők csapnak be időseket a budapesti temetőkben. A módszerük az, hogy először a bizalmukba férkőznek, később pedig segítséget kínálnak például a sírkarbantartásában, amiért több százezer forintos vagy akár milliós összegeket is elkérnek. Előfordult olyan is, hogy az otthonukban is zaklatták a fizetni nem tudó védtelen időseket.

Nézd meg a teljes videót itt!

címkék: