SZTÁRDZSÚSZ

A TV2 szü­li­na­pos sztárja negy­ven fe­lett is bom­banő

Si­ke­res éne­kesnő, két­gyer­me­kes anyuka, és ezen­fe­lül el­ké­pesz­tően jó nő. Pász­tor Anna egy­ál­ta­lán nem szé­gyelli a korát, sőt lát­ha­tóan na­gyon él­vezi negy­ve­nes éveit.
  • Szerző: MMB.

Első ránézésre talán nem is gondolnánk, de Pásztor Anna bizony ma ünnepli 44. születésnapját. A TV2 extravagáns sztárja fantasztikus formában van, tökéletes alakját akár még a tinilányok is megirigyelhetnék. Legyen szó egy extrém cirkuszi előadásról, vagy egy fergeteges koncertről, Anna energiaraktára szinte kifogyhatatlan.

Fotó: Markovics Gábor
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az Anna and the Barbies énekesnője táncos múltjának is köszönheti formás idomait, korábban ugyanis New Yorkban az Alvin Ailey neves táncintézetében tanulta el a szakma rejtelmeit. Ezt is kevesen tudják róla, ami nem meglepő, hiszen a dívának rengeteg arca van, és napról napra tud a közönségének valami újat mutatni.

Nemcsak a tánc és az ének az élete része, hanem a színjátszás is, a Julie Kisasszony című drámájának zenés átiratában megcsillogtathatta ezt az oldalát is.Így tehát nem is csoda, hogy a szülinapos sztár a negyvenes nők igazi példaképévé vált.