SZTÁRDZSÚSZ

A bot­rány óta elő­ször ta­lál­ko­zott Majka és Cur­tis: Ez tör­tént kö­zöt­tük

Ez­út­tal tény­leg nem tud­ták el­ke­rülni egy­mást a rap­pe­rek.

Majka és Curtis a drogbotrány óta először találkoztak szemtől szemben. A TV2 sajtótájékoztatóján az összes őszi műsor szereplője és műsorvezetője megjelent.

Fotó: Szabolcs László

Curtis a Csak show és más semmiben mutatja meg, mire képes, míg Majka műsorvezetőként és zsűritagként is jelen lesz ebben az évadban is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nyilván a sajtó képviselői mind feszülten várták a két rapper első nyilvános találkozását, de ők igyekeztek szó szerint levegőnek nézni egymást. Egy árulkodó, ösztönös gesztusnak így is szemtanúi lehettünk. Majka épp távozott a színpadról, amikor a közönség első sorában meglátta Curtist és automatikusan intett neki.

Fotó: Szabolcs László

Ezután láthatóan Majka megtorpant, majd letette a kezét, Curtis ugyanis nem fogadta a köszöntését. A feszültség szinte tapinthatóvá vált a teremben, a helyzetet pedig csak fokozta, hogy Curtis mellett Majka egyik legjobb barátja, Pápai Joci ült, aki a kínos jelenet után inkább felállt és csatlakozott a műsorvezetőhöz. Majoros Péter lapunknak elmondta a véleményét, igaz csak szűkszavúan nyilatkozott.

Fotó: Szabolcs László

"Én nem haragszom Curtisre, sőt senkire nem neheztelek, de már nem érdekel ez az egész, nem foglalkozom tovább vele" – jelentette ki Majoros. A rendezvény után Curtis szinte azonnal távozott.

Eközben a címlapon