INSIDER

TV Té­nyek - Ezek vol­tak nap leg­fon­to­sabb hírei csü­tör­tö­kön

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a TV2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

CSALÁDTAG LEHET AZ ERŐSZAKOLÓ

Többször is kihallgatta a rendőrség a Cegléden megerőszakolt négyéves kislány családtagjait. A gyerek nagybátyját már négyízben is hazugságvizsgálatnak vetették alá. A kegyetlen tettel egyelőre nem gyanúsítottak meg senkit. A kislányt a hétvégén vitték be a kórházba szülei azzal, hogy egy ötszáz kilós mérleg esett rá. Budapesten azonban megállapították, hogy az óvodásnak eltörték a combcsontját és megerőszakolták.

HASBA SZÚRTA ISMERŐSÉT, ELMENEKÜLT

Hasba szúrta ismerősét egy 27 éves részeg férfi a Jósika utcában, Budapesten. A rendőrökhöz a bejelentés ismeretlen tettes kapcsán érkezett, de hamar kiderült, hogy mindketten ugyanabban a házban élnek és korábbi nézeteltéréseik fajultak késelésig. A szúrás a férfi hasüregén át a mellüregéig hatolt, életveszélyesen megsérült.

FÖLDHÖZ VÁGVA ÖLTE MEG A KUTYÁJÁT 

A földhöz vágva ölte meg négyhónapos kiskutyáját sétáltatás közben egy férfi Mezőtúron. A brutális kivégzésnek szemtanúi is voltak, de ők már nem tudtak segíteni a szerencsétlen állaton. A helyieket nagyon felháborította az eset.

Eközben a címlapon
címkék: