TREZOR

Tün­tesd el a mo­bi­lod­ról a kar­co­lá­so­kat! Ott­hon is meg­te­he­ted

Végre! Nem kell többé azon­nal el­te­met­ned a sé­rült ki­jel­zőjű te­le­fo­nod! Hi­he­tet­len, de van meg­ol­dás!
(Fotó: Pinterest)
(Fotó: Pinterest)

Biztos te is álltál már bosszankodva a vadiúj telefonod felett, amikor egy perc alatt karistolta végig a kulcsod a táskában, vagy ejtetted le a kőre. Nem tudsz úgy vigyázni rá, mint szeretnéd és minél jobban igyekszel, annál többször landol a földön méltatlanul szegény.

Megmutatjuk, hogyan tüntesd el az átkozott karcolásokat a képernyődről.

Mit csinálj? 

Győződj meg róla, hogy a készüléket kikapcsoltad és az akkumulátort kivetted. Ezután zárd le a hangszórókat ragasztószalaggal, nehogy valami befolyjon és még nagyobb kárt csinálj.

Tippek

  • Fogkrém – Egy remek megoldás! A titok, hogy nem a gél állagú fogkrémet kell használni! Csöppnyit nyomj egy puha rongyra, finom körkörös mozdulatokkal dörzsöld a karcolást, míg el nem tűnik, majd a felesleget töröld le.

  • Autós karceltávolító krém – ugyanaz a módszer, mint az előzőnél, kis dörzsi, és elvileg el kell tűnnie a karcolásnak.

  • Szódabikarbóna– Remek karceltávolító pasztát készíthetsz belőle! Két rész szódabikarbónát egy rész vízzel keverj el alaposan, míg sűrű masszává nem válik. Egy puha rongyra tegyél belőle, és használd úgy, mint a fenti krémeket.

(Fotó: Pinterest)
(Fotó: Pinterest)
  • Baba hintőpor– Pont ugyanúgy, mint az előzőnél, egy az egyben helyettesítsd be a hintőporra a szódabikarbónát, és tegyél egy próbát!

    Eközben a címlapon