MANI

Tu­ning élő­ben, avagy ké­szü­lő­dés a nagy­sza­bású már­ci­usi Autó Show-ra

Idén 20 éves az Audi TT. Kö­tő­dése a hazai au­tó­ipar­hoz vi­tat­ha­tat­lan, hi­szen az első pél­dány 1998-ban gör­dült le az Audi Hun­gá­ria győri gyár­tó­so­rá­ról, az im­po­záns sport­gé­pek össze­sze­re­lése pedig mind a mai napig ugyan­itt tör­té­nik. A kerek, ma­gyar vo­nat­ko­zású év­for­duló előtt tisz­te­legve, ha­zánk leg­na­gyobb autó show-ja idén dup­lán is ün­ne­pel, első kör­ben az autó egy pél­dá­nyá­nak fel­tun­in­go­lá­sá­val, min­denki szeme lát­tára, egy pláza kö­ze­pén!

A nemzetközi Automobil és Tuning Show (AMTS) szervezői idén is tartják a hagyományokat. Nem véletlenül, hiszen hosszú évek óta állandó program már a nyilvános autóépítésük. Na és persze az is, hogy a március 23-25. között megrendezésre kerülő show belépőjegye összesen tíz egyidejű kiállításra érvényes, továbbá esélyt jelent a mindössze négy nap alatt teljesen átalakuló sportkocsi megnyerésére!

Az AMTS Autó Show szakemberei számos exkluzív járművel birkóztak már meg pályafutásuk során. Tavaly szintén egy Audi TT, előtte egy BMW Z4 Roadster, korábban pedig többek között egy Volkswagen Scirocco és a Volkswagen EOS került átalakításra, majd kisorsolásra. A csapat eddigi legkomolyabb mutatványa egy új Ford Mustang élő átépítése volt 2015-ben, mely az első Európába érkezett példányok közül került ki.

Az idei attrakcióra ezúttal is a WestEnd City Centerben alsó szintjén került sor. Mindössze négy nap leforgása alatt, teljes nyilvánosság előtt épült át a 2018-as nyereményautó, egy gyárilag is makulátlan állapotú Audi TT Coupé!

Akinek fenntartásai vannak a tuningolással szemben, az is megnyugodhat, hiszen nem csak látványos külső elemekkel cicomázták fel az egyébként is attraktív fazonú autót, hanem például a futóművét is mérnöki pontossággal hangolták a megnövelt motorteljesítményhez, valamint az új, nagyobb felnikhez. Mindezt – példa értékűen – a  közlekedésbiztonsági előírások maximális betartásával tették, melyet a teljesen törvényes műszaki vizsga és a 100%-ig legális, forgalmi engedélybe bejegyzett módosítások is igazolnak majd. Szerencsés új tulajdonosa tehát teljes biztonsággal és nyugalommal közlekedhet majd vele az utakon!

Az Audi TT kisorsolására a show harmadik napján (március 25-én), közjegyző jelenlétében kerül sor. Maga a rendezvény is rengeteg újdonságot tartogat a látogatók számára: a 2006-os start óta ez már nemcsak Magyarország, de a közép-európai régió legjelentősebb szezonnyitó autókiállítása és vására is a Hungexpón.

A nemzetközi Automobil és Tuning Show idén hat pavilont és hatalmas külső területet tölt meg élménnyel, múlt, jelen és jövő autócsodái kíséretében. A rengeteg, látnivalókban gazdag kiegészítő program, verseny és bemutató pedig garantáltan kivételes szórakozást kínál valamennyi korosztálynak, a család minden tagjának!

Eközben a címlapon

Az Automobil és Tuning Show ideje alatt egyetlen belépővel megtekinthető:

 • Carstyling.hu Tuning Show – hazánk legnagyobb autótuning showja
 • Új autók kiállítása – szalonautók, márkaimportőrök és koncepciók bemutatkozása
 • EV-GreenTech – elektromos autó kiállítás és az elérhető kínálat bemutatkozása
 • Classic Automobil Show - restaurált klasszikus autók, veteránok
 • Magyarok a világ járműgyártásában - hazánk nagyjai az autó- és motoriparban
 • DRIFT és GYMKHANA Bajnokság – A látványos autósportok exkluzív versenye
 • OFF-ROAD Show – Minden, ami terep, épített, látványos pályán
 • Hot Rod Show – döbbenetesen átépített veterán járművek kiállítása
 • Tuning találkozó és kiállítás - több száz magánépítő és klub bemutatkozása
 • Gyári Csúcsmodellek – exkluzív tárlat a márkák sportmodelljeiből
 • SUV Zóna – szabadidőautó kiállítás és az elérhető kínálat bemutatkozása
 • Egész napos programok kültéren és beltéren egyaránt, az egész családnak  

Az Automobil és Tuning Show nyitvatartása: március 23-24: 9:00-19:00 óráig március 25: 9:00-18:00 óráig.

További információk: www.amts.hu / www.facebook.com/carstyling