BOZÓT

Túlzásba vitt italozás okozta Gyurcsány súlyos balesetét: Gipszágy!

Annyit már beismert, hogy hosszú időre ágyban fekvő beteg lesz, képtelen lábra állni. Az orvosok még gipsszel sem engedik járni...
címkék:

"Nyár van. Némi bokasérüléssel súlyosbítva. Fekvőgipsz." Ennyit posztolt ki magáról a  hétvégén a DK elnöke.

A %% információi szerint  ennél sokkal komolyabb a helyzet.

Baloldali körökből származó megbízható értesülések szerint túlzásba vitt italozás nyomán következett be a baleset, egy lépcsőről zuhant le a szocialisták volt kormányfője.

A hír azért is figyelemre méltó, mert Gyurcsányról idehaza széles körben tartja magát az a vélemény, hogy nem veti meg az alkoholt, különösen a bor a kedvence.

 

Ámbár néha egy tévéinterjú kellős közepén meg inkább a sörre esküszik...

Nemegyszer merült már fel vele kapcsolatban, hogy félresikló mondatai, túlzott dagályossága és  meghökkentő gesztikulációja  is szorosan összefügg ezzel.

Már saját pártján belül is beszédtéma mindez, de szóvá tenni még senki nem merte, félve a narcisztikus politikus haragjától. Az általa kettészakított és elhagyott szocialista pártban azonban ma már nyíltan beszélnek erről.

Amúgy a jobboldali szimpátiával egyáltalán nem vádolható híres író, Konrád György,  a híres-hírhedt balatonőszödi beszédet is kapcsolatba hozta az alkoholproblémával.

"Az az érzésem, hogy az őszödi záróbeszéd előtt Gyurcsány úr bedobott egy-két pohár bort. Ettől eredt meg így a nyelve" - mondta sokakat meghökkentve.

Gyurcsány maga  többször készséggel nyilatkozott már  arról, hogyan küzd a másnaposság ellen.

Ilyenkor nagyon sok vizet iszik, és még lefekvés előtt bevesz legalább két tablettát a másnapi fejfájás ellen.

Ha szóba kerül az alkoholfogyasztás, nyomban hozzáteszi, hogy szigorúan mindig csak délelőtt 11 óra után nyúl az első pohár után...

 

Dünnyögve makogott...

A 444.hu újságírója, Szily László, még a cink.hu színeiben  vette észre, hogy a legutóbbi  választások éjszakáján, amikor Gyurcsánynak be kellett ismernie a szégyenletes vereséget,

minden jel szerint "tajt" részeg volt.

Az újságíró dünnyögő makogásról, egyensúlyzavarról, billegésről számolt be, s hogy Gyurcsány képtelen volt egyik szavát a másikba ölteni.

 

 

A nép is a szájára vette...

Amúgy Gyurcsány Ferenc alkoholproblémái  ma már a magyar folklór részét képezik. Az interneten se szeri, se száma az ezzel kapcsolatos gyűjteményeknek, videóknak. Itt az egyik gyöngyszem...

 

 

Nehéz elhinni, hogy a híres "gázsütős" beszéde előtt sem ivott meg  néhány pohárkával...

 

Sokan  a grimaszokat, az idétlen kamaszokat idéző arckifejezéseket tartják a legfőbb bizonyítéknak. Ilyen arcokat csak néhány pohár bor legurítása után képes vágni egy felnőtt ember, ha csak nem profi cirkuszi bohóc...

Mindent elmond ez a neten keringő fotóalbum...

 

 Aki ismeri a politikatörténetet, eszébe juthat az elhíresült Nixon-plakát...

 

Venne Ön ettől az embertől használt autót?

 

 

Helyreigazítás
A 2016 augusztus 01.napján " Túlzásba vitt italozás okozta Gyurcsány súlyos balesetét: Gipszágy!" címmel megjelent cikk címében és tartalmi részében azt a valótlan tényt híreszteltük, hogy túlzásba vitt italozás okozta Gyurcsány súlyos balesetét, túlzásba vitt italozás nyomán következett be a baleset.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?