MEDICINA

Tud­tad, hogy az orrod min­dent el­árul a sze­mé­lyi­sé­ged­ről?

Fitos vagy hosszú, sas­orr vagy hor­gas? Ha eddig nem tud­tad, hogy az orrod alakja is árul­ko­dik rólad, most meg­mu­tat­juk.
  • Szerző: A

Mi vajon a lélek tükre:  a szem, a száj vagy az orr ? Mindenki másra esküszik. Arcod éppúgy titkokat árul el a személyiségedről, mint a kezed.  A hormonok és a gének, amelyek a testünket formálják, a karakterünkre is rányomják bélyegüket.

7 orr- és személyiségtípust mutatunk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

1. Pisze orr

A fitos orr az egyik legkedveltebb orrforma, mert a szelíd halmocska a kissé felfelé mutató orrheggyel egyszerűen csinosnak mondható.

Fotó: Pinterest

A pisze orrú emberek finom lelkűek, nagyvonalúak, optimisták. Szeretik a családi életet és szeretnek gondoskodni másokról.

2. Egyenes orr

Ha az orrod normális méretű és egyenes, púp vagy rovátka nélkül,  akkor te egy erős akaratú személyiség vagy, aki játszva eléri a célját. Temperamentumos vagy, de ha valaki elrontja a kedved, akkor megérzik azt az embertársaid is.

3. Nagy orr, púp nélkül

A nagy orrból kiderül, hogy te egy tökéletességre törekvő ember vagy. Sajnos sok pluszmunkát szerzel magadnak, mert te vagy önmagad legkeményebb kritikusa. Becsvágyad mellett orrod azt is megmutatja, hogy nagyon szerethető vagy, akit kedvelnek a kollégái és barátai is, a viselkedésed pedig kifogástalan.

Eközben a címlapon

4. Horgas orr

Az ív a szimatolódon elárulja, hogy szenvedélyes és kreatív személyiség vagy. Szereted kézben tartani az életedet. Ha az orrod kicsit még nagyobb is az átlagosnál, akkor tökéletességre törekszel minden téren.

5. Az orrcsúcs lefelé mutat

Az orr picit hosszabb és lefelé mutat a csúcsa. Ez azt jelenti, hogy nagyon jól tudsz bánni a pénzzel. Gondosan tervezel, és lelkiismeretes vagy a magánéletedben és a munkádban egyaránt, ezért abszolút szervezőzseninek mondhatod magad.

6. Bevágás az orrcsúcson

Azok az emberek, akiknek az orrhegyén pici rovátka vagy horpadás van, nagyon szívélyes és nyitott személyiségek. Emberek között szeretsz legjobban lenni, de vigyázz! Ne bízz meg olyan  gyorsan embertársaidban - kihasználhatják nyitottságodat!

7. Hegyes forma

A orrcsúcsod hegyes, éles és nagyon markáns. Ez észrevehető jele annak, hogy kíváncsi és életvidám személyiség vagy. Az arcolvasás kínai tanítása szerint a csúcsos orrvég szenvedélyességet és örömteliséget jelent.