HŰHA

Tudj meg min­dent Char­lotte her­cegnő ke­resz­te­lő­jé­ről!

Va­sár­nap a szen­telt­víz alá tart­ják Vil­mos her­ceg és Ka­ta­lin her­cegné má­so­dik gye­re­két is, mi pedig ki­de­rí­tet­tük a nagy ese­mény min­den rész­le­tét.
  • Szerző: The_M

Fontos eseménnyel zárja majd a hetet a brit királyi család, ugyanis megkeresztelik a négyesszámú trónörököst, Charlotte hercegnőt. Ez pedig nemcsak az uralkodóháznak nagy alkalom, hanem egész Angliának, és a família több millió rajongójának világszerte. Ezért most eláruljuk, hogy mire is számíthatunk majd a vasárnapi keresztelőn.

- A helyszín a sandringhami Szent Mária Magdolna templom lesz.

- Ezen a helyen keresztelték meg Charlotte megboldogult nagymamáját, Dianát is.

- A ceremóniát Canterbury érseke, Justin Welby vezényli.

- A főszereplő valószínűleg ugyanabban a ruhácskában lesz, amiben a bátyja volt a saját keresztelőjén.

(Fotó: www.profimedia.hu)
(Fotó: www.profimedia.hu)

- A keresztelőt előre kellett hozni, mert a királynőnek csak most jó az időpont. Így a hercegnőt mindössze két hónaposan tartják majd a szenteltvíz alá, amire még nem volt példa korábban.

- A királyi család minden tagja meghívást kapott, de Katalin hercegné oldaláról csak a szülei és a két testvére lesz jelen.

- Viszont II. Erzsébet hatalmas gesztust gyakorolt, és meghívta a Middleton szülőket egy könnyed teázásra az esemény után. Amire György herceg keresztelőjekor sem volt példa.

(Fotó: www.profimedia.hu)
(Fotó: www.profimedia.hu)

- Harry herceg nem lehet majd ott, mert Afrikában teljesít jótékonysági missziót. Így az is eldőlt, hogy belőle nem lesz keresztapa.

- Ellenben Katalin húga, Pippa nagy eséllyel ki lett választva keresztanyának. Mellette még a hercegné két legjobb barátnője, Vilmos unokatestvérei, Eugénia és Beatrix, valamint David Beckham vezetnek a fogadóirodáknál, mint leendő keresztszülők.

- György herceg a templomban a dadájával lesz a ceremónia alatt, de a templomhoz vezető utat az apukája kezét szorongatva fogja megtenni gyalog.

(Fotó: www.profimedia.hu)
(Fotó: www.profimedia.hu)

- A királyi pénzverde kiadott egy korlátozott számú, hivatalos ezüstérmét, amivel Charlotte nagy napjának akarnak emléket emelni.

- Sarolta Erzsébet Dianáról hivatalos portrék is készülnek majd vasárnap, amiket a legendás divatfotós, Mario Testino csinál. Őt még Diana kérte fel először hosszú évekkel ezelőtt egy fotózásra, de azóta a királyi család összes fontos eseményén ott állt a kamera mögött.

- Vilmos és Katalin most először fognak úgy megjelenni nyilvánosan, hogy mindkét gyerekük velük van.

- Éppen ezért óriási tömegre számítanak a templom kertjében és környékén. A ceremóniára viszont csak a meghívottak léphetnek majd be. Angliában pedig megáll majd az élet a keresztelő idejére, mivel mindenki a híradásokat fogja figyelni, hogy újra láthassák a kis hercegnőt.

(Fotó: www.profimedia.hu)
(Fotó: www.profimedia.hu)