LOVE

Férj­hez megy a gyö­nyörű ma­gyar sztár: a tit­kos el­jegy­zés rész­le­tei

Ki­de­rült, hol ve­zeti majd oltár elé sze­rel­mét a vá­lo­ga­tott hokis.
  • Szerző: BDF

Csütörtök este a budai várban kérte meg kedvese, a csinos tévés,  Tücsi kezét a válogatott jégkorongozó, Sofron István. Az eljegyzés mesébe illő volt, ám kicsit sem zökkenőmentes.

Fotó: Keller Mátyás
EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Horvátországban szerettem volna megkérni Tücsi kezét, akkor volt ugyanis az egyéves évfordulónk, ám nem készült el addigra a gyűrű, így e hét csütörtökre csúsztattam a nagy alkalmat. Lefoglaltam egy hőlégballont, hogy a levegőben je­gyez­zem el a kedvesemet, de a rossz idő miatt lefújták a felszállást, így potyára utaztunk le Hévízre.

Ekkor még az járt a fejemben, hogy inkább elhalasztom az eljegyzést, de végül mégis úgy döntöttem, felesleges a tökéletes alkalomra várni, így a budai várra esett a választásom

– fo­gal­mazott a Borsnak Sofron.

Bár minden teljes titokban zajlott, Tücsi bevallotta, már nagyon várt erre a pillanatra.

"Maga a lánykérés teljes meg­lepetés volt számomra, de annyira harmonikus a kapcsolatunk, és annyira szeretjük egymást, hogy benne volt a levegőben, hogy István megkéri a kezemet" – mondta a csinos műsorvezető, aki hozzátette, az esküvő konkrét időpontját még nem tűzték ki, de az biztos, hogy nyáron lesz a nagy nap, és a Balatonon tartják a menyegzőt.

És hogy mikor bővül a család?

"Nem ragaszkodom ahhoz, hogy esküvő után jöjjön a baba. Mindketten abban hiszünk, hogy a gyerkőcünk akkor érkezik majd, amikor eljön az ideje.

Eközben a címlapon
Ha ez esküvő előtt lesz, azt sem bánjuk. Egy biztos: mi készen állunk a babaprojektre.